19 / 04 / 2024

Türkoğlu'nun çehresi değişecek!

Türkoğlu'nun çehresi değişecek!

Türkoğlu'nun çehresi değişecek. Başkan Okumuş, Türkoğlu'nun eski Türkoğlu olmadığını yapılan çalışmalarla çok büyük bir ilçe konumuna belirterek, 2015 yılı içerisinde yapacakları çalışmalarla Türkoğlu ilçesinin çehresini değiştireceklerini söyledi.



Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'IO Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Günü dolayıslile Basın mensupları ile araya geldi. Başkan Okumuş, Türkoğlu'nun eski Türkoğlu olmadığını yapılan çalışmalarla çok büyük bir ilçe konumuna belirterek, 2015 yılı içerisinde yapacakları çalışmalarla Türkoğlu ilçesinin çehresini değiştireceklerini söyledi. 


2dönem Beyoğlu Belediye Başkanlığı yaptığını belirten Okumuş, Kahramanmaraş'ın Büyükşehir olması dolayısı ile Mart 2014 yılında yapılan seçimle de yine Ak Parti'den Türkoğlu Belediye Başkanlığını seçildiğini belirten Okumuş, Türkoğlu ilçesinin eksikliklerini bildiklerini ve çalışmalarını da bu konuda yürüttüklerini söyledi. 


İMKANLARIMIZI EN ETKİLİ ŞEKİLDE KULLANACAĞIZ 


Türkoğlu'nu Kahramanmaraş'ın gözde ilçesi haline getirmek için düğmeye bastıklarını aktaran Okumuş, bu kapsamda çok özel projeler hazırladıklarını anlattı. Kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra sosyal ve kültürel proağırlıklı olduğunu hizmetler hakkında bilgiler veren Okumuş, "Belediyemizin sahip olduğu tüm kayBüyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte imkanları en etkili ve verimli bir şekilde kullanmak için plan ve proje içerisinde çalışmalar oluşturduk" dedi. 


SPOR KOMPLEKSİ PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ 


Halkımızın sosyal yaşamını renklendirmek, aileleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak için mahallelerimize soysal tesis projelerimiz hizmete açacaklarını belirten Başkan Okumuş, İlçemizi birkaç yıl içinde bugünkü görünümünden çok daha farklı bir görünüme kavuşturmayı ve halkımızın yaşanabilir, sağlıklı, ferah bir ilçe haline getirmek kendilerinin tek hedefi olduğunu, Organize Sanayi, Lojistik Merkezi, spor kompleksi projelerini de en kısa zamanda hayata geçireceklerini söyledi. 


Memleket


Geri Dön