25 / 04 / 2024

Türyap ABank'ın gayrimenkullerini satacak!

Türyap ABank'ın gayrimenkullerini satacak!

Türk gayrimenkul sektörüne, 30 yıldır hizmet vermekte olan TURYAP, ABank’ın da tercihi oldu. ABank’ın Türkiye çapındaki gayrimenkulleri TURYAP tarafından satılacak.



ABank, çeşitli il ve ilçelerdeki, ihtiyaç fazlası gayrimenkullerinin satışı için TURYAP’ı tercih etti. Yaklaşık 150 parça taşınmaz içeren portföyün satışı, TURYAP Genel Müdürlüğü ve TURYAP Temsilcilikleri aracılığıyla yapılacak.Yapılan işbirliğiyle 1 Nisan 2015’ten itibaren ABank’ın satışa sunulan gayrimenkullerinin açık teklif alma ve açık artırma toplantıları düzenleme suretiyle satışları TURYAP aracılığıyla yapılacak.



Satışa sunulan ABank gayrimenkulleri aşağıdaki linkte listelenmektedir: http://www.turyap.com.tr/muzayedeler/abank.aspx ABank portföyünden gayrimenkul satın almak isteyenlerin, yukarıdaki linkte yer alan Teklif Alma ve Satış Şartnamesi’ni, Peşin Satış Teklif Formu’nu doldurup, Şartname’de belirtilen teminatın yatırıldığını gösteren dekont ve diğer ekler ile birlikte imzalı Şartname ve Formu, TURYAP’a göndermesi, satış sürecinin başlatılması için yeterli olacak.


Geri Dön