26 / 04 / 2024

Tuvalet kağıdında büyük indirim! Hakmar express'te süper fiyatlar

Tuvalet kağıdında büyük indirim! Hakmar express'te süper fiyatlar

Marketlerde hemen hemen her ürüne zam uygulanırken tuvalet kağıdı da bu zamdan en çok etkilenen ürünler arasında, tuvalet kağıdında bomba indirim hakmar express'ten yapıldı. 3 Katlı 12'li tuvalet kağıdı dip fiyata çekildi. İşte indirime ait  merak edilen tüm ayrıntılar.



Tuvalet kağıdı fiyatları pandemi döneminden bu zaman kadar en çok zamlanan ürünler arasında yer alıyor. Marketler vatandaşın alım gücüne katkı olmak sağlamak için tuvalet kağıdına devamlı indirim uyguluyor.

Tuvalet kağıdı fiyatlarına gelen büyük oranlı zam sonrasında "hakmar express" den vatandaşın yüzünü güldüren indirim haberi geldi. İndirim sonrasında Selis 3 Katlı Parfümlü Tuvalet Kağıdı 12'li 64,90 TL'ye kadar geriledi.

Tuvalet kağıtları, genellikle rulo veya paketler halinde satılır. Standart tuvalet kağıdı ruloları, ev ve iş yerlerinde yaygın olarak kullanılan bir formattır. Bununla birlikte, daha küçük boyutlarda paketlenmiş tuvalet kağıtları da seyahatler veya taşınabilirlik için tercih edilebilir.

Tuvalet kağıdında büyük indirim! Hakmar express te süper fiyatlar 

Tuvalet kağıtları, kişisel hijyenin yanı sıra tuvaletin temizliği için önemli bir üründür. Yumuşak ve dokulu yapıları, kullanıcılara konforlu bir kullanım deneyimi sunar. Tuvalet kağıtları, tuvalet kullanımından sonra temizlik ve hijyen sağlamak için kullanılır.

Tuvalet kağıdında büyük indirim! Hakmar express'te süper fiyatlar


Geri Dön