18 / 04 / 2024

TÜYAP, İSMOB'a ev sahipliği yapıyor!

TÜYAP, İSMOB'a ev sahipliği yapıyor!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in önderliğinde, 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na ev sahipliği yapıyor.



İSMOB’U GÖRMEDEN EVLENMEYİN


Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in önderliğinde, 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na ev sahipliği yapıyor. 200 mobilya firmasının ürünlerini sergileyeceği İSMOB en çok da evlilik arifesindeki çiftlerden ilgi görüyor


Türkiye'nin en büyük, dünyanın en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), 185 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en profesyonel örneklerini sergilemek üzere 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında yeni adresi TÜYAP’ta gerçekleşecek. 200 mobilya firmasının katılım göstereceği fuarda binlerce mobilya sergilenecek. 


Evlilik arifesindeki çiftler mobilyalarını İSMOB’tan seçiyor

Bu yıl 12. Kez düzenlenecek İSMOB, yerli ve yabancı yatırımcının yanı sıra, evlilik hazırlığı yapan ve evini yeniden dekore etmek isteyenlerden de yoğun ilgi görüyor. Yüzlerce mobilya markasını bir arada görme fırsatını bu fuarda yakalayan çiftler, yeni evleri için her türlü mobilya ihtiyaçlarını binlerce ürün içerisinden seçebiliyor.


Toplam 14 Hall’de binlerce ürün sergileniyor

Oturma odasından, yemek takımına, çocuk odasından, yatak odasına kadar her türlü mobilyanın bir arada sergilendiği TÜYAP, 14 hall’den oluşan 120.000 m2’lik geniş sergileme alanıyla, ziyaretçilerin rahatlıkla mobilyaları incelemesine olanak sunuyor.


TÜYAP’a ulaşım çok kolay

Beylikdüzü’nde yer alan TÜYAP’ın, metrobüsün son durağı olması, ziyaretçiler için de oldukça büyük kolaylık sunuyor. Ayrıca fuar süresince merkezi lokasyonlardan gerçekleşecek ücretsiz servisler de farklı güzergahlardan gelenler için rahat bir ulaşım imkanı sağlıyor.



Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


2.6 milyar dolarlık ihracatıyla Türkiye'nin en önemli sektörlerinden biri olan mobilya sektörünün önemli firmaları, TÜYAP Beylikdüzü'nde kapılarını açan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) buluşuyor. 17 Ocak'a kadar sürecek olan fuara 130 bin ziyaretçi katılacak. Ziyaretçilerin yüzde 40'ı ise yabancı.

Bugün açılan ve 17 Ocak'a kadar açık kalacak olan İSMOB (İstanbul Mobilya Fuarı), TÜYAP ve Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği'nin (MOSDER) iş birliğiyle bu yıl 12'nci kez gerçekleştiriliyor. 200 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en profesyonel örneklerini sergileyecek olan fuar; yerli yabancı çok sayıda alıcıyı da ağırlayacak. 

'DOPİNG ETKİSİ YARATMAK İSTİYORUZ' 

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, bu fuarla Türkiye mobilya sektörüne yeni bir soluk getireceklerini söyledi. Ünal, "Amacımız Türk mobilya sektörünü bölgesel güç haline getirmek, sektörü hak ettiği yere oturtmak. İSMOB ile sektöre yeni bir soluk, yeni bir sayfa açıp bu zamana kadarki en iyi fuarı yapmak istiyoruz" dedi. Fuarın pazarlama stratejileri hakkında bilgi veren TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İlhan Ersözlü ise şunları söyledi: "Bir yıldır dünyanın her yanında fuarımızın pazarlamasını yapıyoruz. Çin'den İtalya'ya, Dubai'den Almanya ve Moskova'ya kadar bir çok yerde, bu zamana kadar yapılmış fuarlarda yer aldık. Yurt dışı ziyaretçi organizasyonunda çalıştık. Dünyadan en büyük mobilya zincirlerini, alım yapan mağaza gruplarını davet ettik. Yurtdışı ziyaretçi oranını artırarak fuarda 14 salonu doldururken mobilya ihracatına da doping etkisi yapmak niyetindeyiz." MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, MOSDER'in mobilya sektörünün yüzde 75'ini temsil ettiğini söyledi. TÜYAP'la birlikte bu yıl fuara katılan yaklaşık 130 bin ziyaretçinin yüzde 40'ını yabancıların oluşturacağı bilgisini veren Doğan, "Yüzde 20'ler seviyesinde olan yabancı katılımcı oranını yüzde 40'lara çıkarmayı başardık. Fuarda daha öncekilerden farklı olarak ofis mobilyasında pazarın yüzde 80'ine hakim markalar olacak. Ofis mobilyaları dünyada kendi alanlarında sadece Almanya, Köln'de temsil edilmekte. Türkiye'de organize olmuş bir ofis fuarı ise yok. Bu firmalar ilk kez İSMOB'da organize olacaklar. 2016 ihracat hedefinin de yüzde 25'ini yine İSMOB ile elde etmek istiyoruz" dedi. Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, 120 bin metrekarelik alanında İSMOB Fuarı ile binlerce profesyonele evsahipliği yapıyor. 


Sabah 


Geri Dön