27 / 04 / 2024

Tuzla Modern ev fiyatları!

Tuzla Modern ev fiyatları!

Firma: Taha İnşaat ve Mekay İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Tuzla Modern

Tuzla Modern ev fiyatları 240 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleksler yer alıyor



İstanbul'un Anadolu Yakası içinde inşa edilen Tuzla bölgesindeki  Tuzla Modern  ev fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim. 


Tuzla Modern Evleri kapsamında spor kompleksi, alışveriş merkezi ve de konut kısımları bulunuyor. Proje kapsamında toplamda 182 konut yer alıyor. 


Tuzla Modern ev fiyatları!


3 bloktan oluşan projede spor kompleksi ve de avm 2. aşamada inşa edilecek. Tuzla Modern Evleri kapsamında dairelerin alanları 82 metrekare ile 206 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Taha İnşaat ve Mekay İnşaat İş Ortaklığı tarafından yükselen Tuzla Modern Evleri satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dublekslerden meydana geliyor. 


Tuzla Modern ev fiyatları!

Tuzla Modern ev fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Tuzla Modern Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Tuzla Modern Evleri teslim tarihi Mayıs 2014 olarak belirlendi. Tuzla Modern Evleri  kapsamında 13 bin 500 metrekarelik arsa alanı ve de fitness merkezi, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, oyun alanları, cafe, restoran ve yürüyüş yolları bulunuyor. 


Tuzla Modern Evleri adres : Evliya Çelevi Mah. Şinasi Dural Cad. No:77 Tuzla - İstanbul


Tuzla Modern Evleri iletişim

Tel : 0216 446 94 94 

Web : http://tuzlamodern.com


projeye sor



Geri Dön