18 / 04 / 2024

Twitter mavi (Twitter Blue) mavi tik ücretleri nasıl ve nereye ödenecek?

Twitter mavi (Twitter Blue) mavi tik ücretleri nasıl ve nereye ödenecek?

Twitter mavi (Twitter Blue) mavi tik hesapları için son değişiklikler sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip ediliyor. Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk mavi tik’in 8 dolar karşılığında verileceğini açıklamıştı. Peki mavi tik ücreti nereye ödenecek? İşte bütün detaylar…



Dünyaca ünlü milyarder iş insanı Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından şirkette büyük değişim de başladı. Tesla ve SpaceX'in CEO’su Elon Musk, sosyal medya şirketinde ilk olarak mavi tik hesaplarıyla ilgili yeni düzenleme yaptı. Musk, "mavi tik" için aylık 8 dolar yani yaklaşık olarak 150 lira ücret alınacağını duyurdu. Peki Twitter, mavi tik ödemeleri nasıl yapılacak? Twitter mavi (Twitter Blue) tik ücreti nereye ödenecek?

Ünlü milyarder Elon Musk,'ın mavi tikli hesaplardan ücret alacağını açıklamıştı. Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Bu işaret ayda 8 dolar." ifadesini kullanmıştı.

PARAYI VEREN MAVİ TİK’İ ALACAK

Söz konusu rakamın ülkeden ülkeye değişebileceğini belirten Musk, ayda 8 dolar ödeyen kişilerin sahip olacağı ayrıcalıkları da açıkladı. Mavi tikliler daha uzun video ve ses paylaşabilecek ve yarı oranda reklam görecek.

Musk, bu yöntemle Twitter'a bir gelir kapısı açmış olacak. Musk, mavi tik alan kişilerin, almayan kişilerin yarısı kadar reklam göreceğini söyledi.

TWITTER MAVİ TİK ÜCRETİ TÜRKİYE'DE KAÇ LİRA?

Yeni uygulamaya göre, bir hesabın önceden mavi tik işareti almasının bir önemi bulunmuyor. Kullanıcılar bu işareti korumak istiyorsa Twitter'a ödeme yapmak zorunda olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön