24 / 04 / 2024

UBS'den kripto para alanlara uyarı geldi!

UBS'den kripto para alanlara uyarı geldi!

İsviçre'nin en büyük bankalarından biri olan UBS, yatırımcılara kripto para birimlerinden uzak durmalarını tavsiye etti.



Kripto para birimlerindeki keskin düşüşün ardından İsviçre'nin en büyük bankalarından biri olan UBS, tavsiye niteliğinde bir açıklama yaptı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  UBS, kripto paralara yatırım yapacak olanlara kriptodan uzak durmalarını ve daha az riskli varlıklara yatırım yapmalarını tavsiye etti.

UBS den kripto para alanlara uyarı geldi!

DENETİMLER ARTACAK

UBS analistleri, küresel ölçekte düzenleyicilerin kripto para piyasasında kontrolü artıracağını duyurdu. Değerlendirmede, Çin'in düzenleyici kuruluşunun kripto para birimleri konusunda attığı adımlar hatırlatıldı. ABD ve İngiltere tarafından düzenlemeler için adımlar atılacağı belirtildi.

Analistler raporda "Regülatörler piyasada denetimi artırma niyetinde olduklarını beyan ettiler ve gösterdiler. Bu ortamda yatırımcıların kripto para piyasasında uzak durmalarını ve portföylerini daha az riskli varlıklara yönlendirmelerini öneriyoruz" dedi.

Kripto paralarda hareketlenme başladı!

Kripto para piyasalarında neler oluyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön