23 / 04 / 2024

Kripto paralarda hareketlenme başladı!

Kripto paralarda hareketlenme başladı!

Tarihi yükselişlerinin ardından yüzde 50 oranında değer kaybeden kripto para birimleri dar bantta yükseliş hareketi göstermeye çalışıyor. Ethereum yüzde 8 değer kazandı ve 2000 doların üzerinde tutunmaya başladı.



Kripto para birimleri sessiz kalıyor. Gördükleri tarihi zirvelerden uzak olan kripto para birimleri spekülasyonların da etkisiyle yükselişe geçemiyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; kripto para borsalarına yönelik tutumlar, sert düşüşün ardından ortaya çıkan olumsuz hava ve toparlanma taleplerinde yaşanan kar satışları kripto paraya olan ilgiyi azalttı.

Kripto paralarda hareketlenme başladı! 

ETHEREUM HAFİF YÜKSELİŞTE

Geçen Mayıs ayında 4371 dolara yükselen ve ardından 1700 dolara düşen Ethereum, küçük yukarı yönlü hareketler sergilemeye başladı. Ethereum yüzde 8 artışla 2255 dolara yükseldi. Tarihi zirvesinin neredeyse yüzde 50 altında işlem görüyor.

Kripto paralarda hareketlenme başladı! 

BITCOIN'DE DE ZAYIF HAREKETLER VAR

Kripto para birimlerinin atası olan Bitcoin, 29-35 bin dolar bandında oturmaya devam ediyor. 64 bin dolardan 30 bin dolara sert bir düşüş yaşayan Bitcoin, yüzde 3 primle 34 bin 130 dolardan işlem görüyor.

 

Kripto paralarda hareketlenme başladı! 

MADENCİLİK FAALİYETLERİ ZORLAŞIYOR

Kripto para birimlerinde madencilik faaliyetleri, enerji tüketimi nedeniyle ülkeler tarafından istenmemektedir. İran'da bazı şehirlerde kripto para madenciliği yasaklandı.

 

Kripto paralarda hareketlenme başladı!  

REGÜLASYONLAR ÖNE SÜRÜLÜP, YASAKLAR GETİRİLİYOR

İngiltere ve Kanada'da kripto para borsaları üzerindeki yasaklar başladı. İngiltere, en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance'i yasakladı. Kanada'da Binance'in faaliyetleri de düzenlemelere uyulmaması nedeniyle askıya alındı.

 

Kripto para piyasalarında hareketlenme ne zaman başlayacak?

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön