19 / 04 / 2024

Uğur Dumankaya: Gençlerden ilham alıyoruz!

Uğur Dumankaya: Gençlerden ilham alıyoruz!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Dumankaya İnşaat’ın sektördeki yenilikçi ve vizyoner duruşunu katılım gösterdiği üniversite ve iş adamları dernekleri toplantılarında gençlerden aldığı ilham ile geleceğe taşıyor.



 Hem yurt içinde hem de yurt dışında pek çok üniversite ve iş adamları derneğini ziyaret ederek katılım gösterdiği toplantılarda bilgi ve deneyimlerini aktaran Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, aynı zamanda Dumankaya İnşaat’ın sektördeki yenilikçi ve vizyoner duruşunu gençlerden aldığı ilham ile geleceğe taşıyor. 


Farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurduğu çalışma anlayışı ile kente kimlik katan gayrimenkul projelerini hayata geçiren Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, yaklaşık bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede 16.000 kilometre yol kat ederek, 15 ayrı ilde katıldığı organizasyonlarda Dumankaya İnşaat’ın vizyonunu ve yenilikçi ruhunu yeni kuşak iş adamları ve gençler ile paylaştı.


Aralarında Almanya, KKTC, Karabük, Tokat, İzmir, Diyarbakır, Kayser, Isparta, Bursa, Antalya, İstanbul gibi illerin ve ülkelerin bulunduğu pek çok yerde üniversite öğrencileri ve iş adamları ile buluşan, vizyoner bir iş adamı olmanın püf noktalarını, geleceği şekillendiren trendleri aktaran Dumankaya, aynı zamanda gençlerin fikirlerini ve gelecek öngörülerini dinlemek açısından Dumankaya’nın fark ortaya çıkaracak atılımlar yapması adına katıldığı toplantıları ve gençlerden aldığı ilhamı bir fırsat olarak görüyor.


Uğur Dumankaya: Gençlerden ilham alıyoruz!


Toplamda 25 organizasyonda  3 bine yakın öğrenci ve iş adamı ile bir araya gelen Uğur Dumankaya katıldığı toplantılar ile ilgili şunları söyledi: “Sektörde ve ülkede var olan klasik düşünceleri, tabuları yıkarak genç, dinamik, heyecanlı yeni fikir ve anlayışların savunulması gerek. Bu heyecan ve dinamizm gençlerimizin içinde mevcut. Ben onlar ile deneyimimi paylaşıyorum onlar ise bana geleceğe dair çok güzel ilhamlar veriyor. Böylelikle gelecek adına birbirimizi besliyoruz. Farklı duruşu ve geleceğe yönelik yenilikçi aksiyonları ile Dumankaya İnşaat’ın sektörde farklı bir yeri bulunuyor. Bu farklılığı koruma sürecinde gençler ile yaptığımız buluşma toplantılarının ve onların fikirlerinin çok önemli bir yeri bulunuyor. Dumankaya İnşaat yarım asırlık tecrübesi ile gün geçtikçe gençleşen ve dinamikleşen bir yapıya sahip. Bu enerji dolu yapıyı gerek insan kaynakları politikamız gereği istihdam ettiğimiz genç çalışanlarımıza gerekse bu tarz toplantılar ile dirsek temasını hiç kesmediğimiz gençlere borçluyuz.”


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ayrıca, gerçekleştirdiği interaktif toplantılar, yaratıcı üslubu ve yüksek enerjili motivasyon konuşmalarıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğrencileri tarafından “En Beğenilen Konuşmacı” seçildi.


Geri Dön