20 / 04 / 2024

Uğur Dumankaya: Teknolojinin üst seviyede olduğu konutlar yapıyoruz!

Uğur Dumankaya: Teknolojinin üst seviyede olduğu konutlar yapıyoruz!

Gayrimenkulde farklılaşmanın önemine dikkat çeken Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya "Biz farklılaşmayı bilim ile modem yaşamı birleştirerek yaptık. Teknolojinin üst seviyede olduğu konutlar yapıyoruz" dedi.



Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya geleceğin şehirlerinin akıllı olacağına dikkat çekerek inşaat firmalarının da akıllı şehirlere uygun projeler geliştirmesi gerektiğini söyledi. Firma olarak bu konuda hassas davrandıklarım ve akıllı ev sistemlerine yatırım yaptıklarım belirten Dumankaya her projede daha fazla hayata dokunmaya çalıştıklarım aktardı. 


Doğrudan kişi odaklı 


Daha önceki projelerde akıllı ev teknolojilerine sıkça yer veren ve evdeki cihazların kontrolüne imkan tanıyan şirket, yeni dönemde kişilerin bedensel hareketlerini de teknolojinin yardımıyla kontrol edebilme imkanı sunacak. Daire alan bir kişi kilo kontrolü yapmak istediğinde firmanın kendisine sunduğu teknoloji ile bedenine rahatlıkla hükmedebilecek. Kendisine yönelik hazırlanan programla kişi bedensel hareketlerini kontrol edip ne kadar adım attı, günlük yaktığı kalori nedir gibi detayları tek tuşla izleyebilecek. 


İlk uygulama Bahçeşehir'de 


Teknolojinin insan odaklı her kolaylığım müşterilerin ayağına götüren şirket, yeni uygulamayı ilk olarak Bahçeşehir'de hayata geçirecek. Yakın zamanda bölgede lansmanı gerçekleştirilecek iki kuleden oluşan yeni projeye başlayacaklarım belirten Dumankaya "Bu projemizde müşterilerimizi alışık olmadıkları bir ev konsepti ile tanıştıracak ve hayatlarına değer katacak iletişim ve destek hizmetleri, eğlence, alışveriş, sağlık ve spor çözümleri gibi konforlu yaşam uygulamalarını hayata geçireceğiz.Uygulamanın konut alıcıları tarafından beğenileceğini şimdiden söyleyebilirim" şeklinde konuştu. 


Sancaktepe'den ev alana indirim var 


Şirketin Sancaktepe'de inşa edeceği yeni projesine ön talep döneminde başvuru yapanlar ön satış fiyat avantajlarının yanı sıra 5 bin lira değerinde indirim de kazanacak. Uygulamadan www.dumankaya.com web sitesi üzerinden ön talep formu dolduranlar ve 1. derece akrabaları yararlanabilecekler. Şu ana kadar projeye gelen 5 bin adet ön talepten duydukları memnuniyeti ifade eden Uğur Dumankaya bu rakamın tüketicinin Dumankaya markasına duyduğu güvenin bir yansıması olduğunu aktardı. Proje 66 bin metrekare arazi üzerinde üç farklı etapta, toplam 800 konuttan oluşuyor.  Stüdyo, 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. Site Kartal vapur iskelesine ve deniz otobüsüne, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve Avrupa'nın en büyük şehir hastanesine oldukça yakın mesafede bulunuyor. 


Geri Dön