26 / 04 / 2024

Ukra İnşaat 'ın tanınma oranı yüzde 58 'e çıktı!

Ukra İnşaat 'ın tanınma oranı yüzde 58 'e çıktı!

Kurtlar Vadisi"nin başrol oyuncusu Necati şžaşmaz"ın reklamlarında oynadığı Ukra İnşaat"ın tanınma oranı yüzde 2"den yüzde 58"e çıktı. İnternetten de 7 ayda 40 milyon kez izlendi



Yaptığı projelerle inşaat sektöründe kısa zamanda önemli bir yer edinen Ukra İnşaat, Kurtlar Vadisi dizisinin başrol oyuncusu Necati şžaşmaz nam-ı diğer Polat Alemdar"la reklam filmi çekince, bilininirlik oranı araştırma şirketi IPSOS"un verilerine göre yüzde 2"den yüzde 58"e çıktı. Kurtlar Vadisi"ne atıfta bulunulmadan Necati şžaşmaz kimliğiyle çekilen reklam filmi, internette 7 ayda 40 milyon ˜tık" aldı.  

˜BİRADER BİR TANE 1+1 VER"

Necati şžaşmaz"ın bugüne kadar kendi ismiyle hiçbir reklam filminde çıkmadığını söyleyen Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz œBiz Kurtlar Vadisi"nde Alemdar Polat kimliğinden sıyırıp kendisi olarak oynamasını istedik. çünkü ailelere hitap ediyoruz. Bu reklamdan sonra öyle mafyavari tipler gelip de ˜Birader bi" tane 1+1 ver" demedi diye konuştu. Ukra olarak bu yıl hızlı pazarlama yöntemi izleyeceklerini belirten bu yüzden de CEO olarak sektörde deneyimli olan Kürşat Tuncel"i transfer ettiklerini belirten Yavuz, yeni reklam filmlerinin de çekileceğini söyledi. Yavuz œMesela yeni reklam filmimiz Ukra"yı yine çok konuşturacak. Gerçekten herkesin ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Sektörün oyuncuları bizi konuşacak. Reklamımızda yabancı bir bayan sinema sanatçısının olmasını istiyorum. şžaşmaz"la birlikte oynayacaklar. Eğer o kişiyi ikna edebilirsem, Türkiye"nin ve dünyanın konuşacağı bir şirket olacağım. Hemen söyleyeyim Paris Hilton değil dedi. Yavuz, geçen yıl 2 tane kampanya yaptıklarını belirterek œBunlardan birisi 378 konutluk Han Plus ve ikincisi de 801 birimlik Hane Plus. Hane Plus"ta 400 tane daire satıldı. Han Plus"ta ise 280 tane satıldı. 2 bin 650 konutluk Ukra City"deki 400 daireyle toplamda bin 130 adet daire ve işyeri sattık dedi. Halen ellerinde de 2 bin 700 konutluk stoğunun olduğunu belirten Yavuz, Ukra City projesinde de satış rakamının yüzde 50"ye ulaştığını vurguladı. Ukra City"nin yatırım bedelinin 120 milyon lira olduğunu belirten Yavuz, Hane Plus"ın 45 ve Han Plus"ın ise 35 milyon liralık yatırım bütçelerini olduğunu söyledi. Yavuz œBu yıl 7 bin konutluk stoğumuz olacak. Bunun 5 binini satmayı hedefliyoruz diye konuştu.  

Kuveytli Al-Arjaman"a bayilik verdik

Ukra İnşaat Başkanı Atila Yavuz, Türkiye"nin dünya gayrimenkul yatırımcılarının merkezinde olduğunu belirterek, iki yabancı şirketle bayilik sözleşmesi imzaladıklarını belirtti. Kuveytli Al-Arjaman Unitek Real Estate şirketinin Ukra"nın evlerini satmak için bayilik anlaşması imzaladığını vurgulayan Yavuz œDiğer şirket ise İngiliz. Ürettiğimiz projeleri yurt dışında satacaklar. Yabancılardan oldukça yüksek oranda ilgi bulunuyor diye konuştu. Yavuz, yeni projelerle çalışan sayılarının da sürekli arttığını belirterek œGeçen yıl 200 kişi çalışıyordu. şžu anda bin 200 kişilik bir çalışan grubumuz var. Bu nedenle hükümetimizin de bu sektöre destek vermesi lazım. KDV sorunun bitirilmesi gerekir dedi.

4 bin konutluk yeni proje başlıyor

Ukra İnşaat, bu yıl 200 milyon dolarlık yatırımla 4 bin konutluk projeye başlıyor. Temel mayısta atılacak

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, bu yıl 200 milyon dolar yatırım büyüklüğü olan yeni proje için arazi aradıklarını söyledi. 4 bin konutluk projenin yine Beylikdüzü"nde olacağını ve hedef kitlesinin A ve B grubu olacağını belirten Yavuz, bin kişiye daha istihdam yaratacak olan yeni projeyle ilgili şunları söyledi: œProjenin arazisi için görüştüğümüz bir kaç kişi var. 150 dönümlük bir arazi üzerinde görüşüyoruz œ diye konuştu. Projenin mayıs ayında başlayacağını belirten Yavuz œBu yıl Ukra"nın dönemi olacak. Semtlerde arazi arıyoruz. Sahibinden teklif gelirse her türlü araziyi değerlendiriyoruz. Bunun için yeni bir ekip kurduk. Kürşat Tuncel"i CEO olarak göreve aldık. Küçükçekmece, Başakşehir gibi ilçelerde arazi arıyoruz diye konuştu.

METREKARE FİYATI 1.220 LİRA

Konutlarda brüt metrekare satış fiyatlarının bin 220-bin 500 lira arasında değiştiğini belirten Yavuz œZamlardan sonra ise metrekare fiyatları bin 300-bin 700 liraya çıkacak. Daireler ve ofisler geçen yıla göre önemli oranda prim yaptı. Örneğin Han Plus"ta bir ofimiz 59 bin liradan 95 bin liraya bir yılda çıktı. Hane Plus"taki 55 bin liralık ev de 69 bin liraya ulaştı diye konuştu.
Star/İbrahim Acar


Geri Dön