25 / 04 / 2024

Ukra İnşaat'tan Ukra City açıklaması!

Ukra İnşaat'tan Ukra City açıklaması!

Özyurtlar İnşaat Ukra City’nin devri için Ukra İnşaat'la görüşmelerin devam ettiğini bu konuda henüz kesinleşmiş bir karar olmadığını açıklamıştı. Gelişmeler sürerken Ukra İnşaat da Ukracity ile ilgili açıklama yaptı...




Özyurtlar İnşaat geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Esenyurt’ta yaşanan imar sorunlarından dolayı inşaatı yarım kalan Ukra City’nin devri için Ukra İnşaat'la görüşmelerin devam ettiğini bu konuda henüz kesinleşmiş bir karar olmadığını açıklamıştı. Gelişmeler sürerken Ukra İnşaat da Ukracity ile ilgili açıklama yaptı. 


Ukra İnşaat tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Ukracity projemizin devri ile alakalı olarak ÖZYURTLAR A.Ş yetkilileri ile pazartesi günü yapmış olduğumuz toplantıda bizden istenen on beş adet raporla ilgili çalışmalar yapılmaktadır. Bu raporların önümüzdeki hafta içine yetiştirmek için azami gayret sarf edilmektedir.

ÖZYURTLAR A.Ş sitesinden ifade edildiği gibi çalışmalar devam etmektedir, fakat projenin taraflarının fazlalığı ve büyüklüğü dikkate alınarak bakıldığı zaman süreç başarılı bir şekilde sürmektedir. Yakın zaman içinde, raporları müteakip arsa sahipleri ile görüşmelerin başlamasını bekliyoruz.

Müşterilerimizin bu sürece katkı sağlamak ve desteklemek adına sağduyulu davranmaya davet ediyor, aksi davranış ve tutumların ortak çözüme katkı sağlamayacağını belirtmekte fayda görüyoruz.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön