19 / 04 / 2024

Ukra İnşaat'tan Ukracity açıklaması!

Ukra İnşaat'tan Ukracity açıklaması!

Ukra İnşaat internet sitesinden yaptığı açıklamada "UKRACİTY projemizin tamamlanması ile ilgili olarak projemizle ilgilenen inşaat şirketi ile son bir hafta içinde 4 defa bir araya gelinmiştir" dedi




Ukra İnşaat teslimleri geciken Ukracity ile ilgili açıklama yaptı.  Ukra İnşaat'ın Ukra City açıklaması şu şekilde;


Saygıdeger Müşterilerimiz,


UKRACİTY projemizin tamamlanması ile ilgili olarak projemizle ilgilenen inşaat şirketi ile son bir hafta içinde 4 defa bir araya gelinmiştir.


Yapılan toplantıların ikisine Mahkeme tarafından tayin edilen şirket kayyumu Mehmet Ali Güldal iştirak etmiş ve Mahkemeye sunulacak olan anlaşma şartları hakkında projemizle ilgilenen şirkete gerekli bilgilendirmeler kayyum tarafından yapılmıştır.



Yapılan görüşmeler neticesinde projenin mali, hukuki ve teknik konuları hakkında detaylı çalışma yapılması kararlaştırılmıştır. Ayrıca aşağıda belirtilen maddeler sırasıyla takip edilmek üzere müzakere süreci başlatılmıştır.



a) Mahkeme tarafından atanan kayyumlar nezaretinde ve onayıyla projenin devri veya ortaklığı modelinin belirlenmesi,



b) Anlaşma şartları çerçevesinde vergisel ve mali yükümlülüklerin belirlenmesi,



c) İnşaat tamamlama maliyetinin ilgili şirket uzmanları tarafından hesaplanması,



d) İnşaat sürecinin planlanması ve inşaat teslim tarihinin belirlenmesi,



e) Tadilat ruhsatı ile ilgili Belediye’ye mimari projeler verilmiş olup Belediye’den tadilat yapı ruhsatı onay sürecinin tamamlanması (2074 daire ve 114 dükkandan oluşan inşaat yapı ruhsatı),



f) Kat irtifakının kurulması için arsa sahipleri ile olan anlaşma çerçevesinde gerekli hisse paylaşımı ve kat irtifakının kurulma süreci için muvafakat alınması,



En son müşterilerimiz ile 27.01.2015 tarihinde şirket merkezinde yaptığımız toplantıda ifade ettiğimiz gibi proje ile ilgili süreç ivedilikle devam etmektedir. Ancak anlaşmanın yapılması ve arsa sahiplerinden ibra alınması yaklaşık 4-5 haftalık bir süreyi kapsamaktadır. Projemizle ilgilenen şirket haklı olarak kayyum tarafından anlaşma onaylanmadan isminin açıklanması ve toplantı fotoğraflarının yayınlanmasını arzu etmemektedir.



Sizlerden bu müzakere sürecindeki talebimiz herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemek amacıyla olumsuz tavır ve davranışlardan uzak durmanızı, yapıcı ve olumlu davranarak bugüne kadar göstermiş olduğunuz sabır ve anlayışı devam ettirmenizi önemle istiyoruz. Kaldı ki bu durum tüm tarafların menfaatine uygun olacağı aşikardır.



Sizlerin bu anlaşma ile ilgili gelişmeleri merakla beklediğinizi biliyoruz ve bu sebeple bu haftadan itibaren her hafta düzenli olarak bilgilendirme yapılacaktır.



Saygılarımızla.




Geri Dön