26 / 04 / 2024

Ulak Group, Azeri yatırımcılarla buluyor!

Ulak Group, Azeri yatırımcılarla buluyor!

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, lansman ve fuar turu kapsamında 17-19 Aralık 2015 tarihlerinde Azerbaycan-Bakü’de, Azeri yatırımcılarla buluşacak.



Türkiye çapında hizmet veren ve pek çok şubesi bulunan Ulak Group; İstanbul, Bursa, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bolu, İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Aydın, Kuşadası, Muğla, Bodrum, Antalya, Trabzon ve Ordu gibi bölgelerde bulunan proje ve yatırım ürünleriyle sektörün lideri olarak hizmet vermektedir. Ulak Group, “Yap, Sat, Yönet!” sloganıyla, gayrimenkul projeleri geliştirme, gayrimenkul ürün tedariği, gayrimenkul yatırım yönetimi konularında hizmet veren Glorest; Uluslararası Satış ve Pazarlama Operasyonları ile Türkiye’nin dört bir yanından tedarik ettiği gayrimenkul ürünlerinin Körfez ülkeleri, Asya ve Avrupa’da satışlarını yöneten ve güçlü satış kanallarına sahip UPN International; Konut ve Tesis Yönetim Hizmetleri konusunda profesyonel çalışmalar yürüten Multikent şirketleriyle entegre gayrimenkul hizmetleri sunmaktadır. Kasım, Aralık ve Ocak aylarında, Ortadoğu, Avrupa ve Asya’da planladığı gayrimenkul ürünleri lansman ve fuar turuna çıkan Ulak Group, 17-19 Aralık tarihlerinde, Bakü Expo Center’da düzenlenecek olan RecExpo Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarında A 05 numaralı stantta, Azeri yatırımcıları davet ediyor.

 

Katar’da kendi düzenlediği fuar sonrası Rusya ve Azerbaycan Fuarları ve ardından Abu Dhabi ve Suudi Arabistan fuarlarıyla fuar turuna devam edecek olan Ulak Group, bu ülkelerdeki yatırımcılara Türkiye ve Türk projelerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Türkiye’de onlarca konut projesi ve 300’ü aşkın ticari yatırım ürünleriyle portföyü en gelişmiş şirketler arasında yer almaktadır. Türkiye’nin pek çok bölgesinde 1+1’den 5+1’e, dublexten villaya kadar, kampanya ve avantajlarla pek çok konut projesini Azerbaycan yatırımcılarıyla buluşturacak olan Ulak Group, tüm Azeri halkını standına davet ediyor.


Ulak Group, Azerbaycan dâhil yıl boyunca yaklaşık 10 ülkede daha kendi organizasyonu ve fuarlarla Türk proje ve gayrimenkul ürünlerini sunmaya devam edecek.



Geri Dön