25 / 04 / 2024

RecExpo Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

RecExpo Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, lansman ve fuar turu kapsamında 17-19 Aralık 2015 tarihlerinde Azerbaycan-Bakü’de, Azeri yatırımcılarla buluşacak.

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

RECEXPO 2018 kapılarını açtı!

Bakü 4. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı (RECEXPO 2018) kapılarını açtı. Fuara Türkiye, Gürcistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere, Portekiz, Karadağ, ABD ve İspanya'dan emlak şirketleri katıldı...

Sur Yapı, Azerbaycan RecExpo Fuarı'nda!

Sur Yapı, Azerbaycan'da gerçekleştirilecek RecExpo Fuarı'nda İstanbul ve Antalya'daki toplam 15 projesini tanıtacak...

Azerbaycan RECEXPO Fuarı 22 Kasım'da başlıyor!

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı RECEXPO, 22 Kasım'da başlıyor. 24 Kasım'a kadar devam edecek fuar, gayrimenkul sektörünün temsilcilerini bir araya getirecek.

RecExpo 2018 Fuarı 22 Kasım'da başlıyor!

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı RECEXPO, 2015 yılından bu yana toplamda 18 binin üzerinde gayrimenkul sektör yatırımcısı ve profesyonelini ağırlıyor. 

İnsay Yapı, iki projesini Azeri pazarında görücüye çıkarıyor!

Yerli yabancı pek çok ziyaretçiyi bir araya getirecek olan Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda İnsay Yapı, iki projesini görücüye çıkarıyor...

RecExpo 23-25 Kasım'da yapılacak!

Türkiye gayrimenkul sektörü Azerbaycan'da milyon dolarlık yatırım için üçüncü kez RecExpo'da biraraya geliyor.

GYODER, Azerileri gayrimenkul yatırımına davet etti!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Azerbaycan Bakü’de düzenlenen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda, Türkiye’de gayrimenkul yatırımını artırmak amacıyla önemli görüşmelere imza attı.

Onur Park Life İstanbul, Azerbaycan’da görücüye çıktı!

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda, Onur İnşaat A.Ş, Onur Park Life İstanbul projesiyle yer alıyor.

Nidapark Kayaşehir, 2. RECEXPO Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Tahincioğlu, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir projesiyle katıldı.

Büyükyalı İstanbul, Azerbaycan RECEXPO Fuarı’nda!

Büyükyalı İstanbul projesini; Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen “2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı”nda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

RecExpo Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Haberi

RecExpo Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

Türkiye çapında hizmet veren ve pek çok şubesi bulunan Ulak Group; İstanbul, Bursa, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bolu, İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Aydın, Kuşadası, Muğla, Bodrum, Antalya, Trabzon ve Ordu gibi bölgelerde bulunan proje ve yatırım ürünleriyle sektörün lideri olarak hizmet vermektedir. Ulak Group, “Yap, Sat, Yönet!” sloganıyla, gayrimenkul projeleri geliştirme, gayrimenkul ürün tedariği, gayrimenkul yatırım yönetimi konularında hizmet veren Glorest; Uluslararası Satış ve Pazarlama Operasyonları ile Türkiye’nin dört bir yanından tedarik ettiği gayrimenkul ürünlerinin Körfez ülkeleri, Asya ve Avrupa’da satışlarını yöneten ve güçlü satış kanallarına sahip UPN International; Konut ve Tesis Yönetim Hizmetleri konusunda profesyonel çalışmalar yürüten Multikent şirketleriyle entegre gayrimenkul hizmetleri sunmaktadır. Kasım, Aralık ve Ocak aylarında, Ortadoğu, Avrupa ve Asya’da planladığı gayrimenkul ürünleri lansman ve fuar turuna...