26 / 04 / 2024

Uluslararası Yatırım Zirvesi yarın başlıyor!

Uluslararası Yatırım Zirvesi yarın başlıyor!

İstanbul’da 10-11 Nisan’da gerçekleştirilecek “Uluslararası Yatırım Zirvesi”, enerji ve gayrimenkul alanında yarım trilyon dolarlık iş hacmi olan Körfez fonlarını ağırlayacak. Zirve'nin açılış konuşmasını Maliye Bakanı Sn. Mehmet Şimşek yapacak




İstanbul’da 10-11 Nisan’da gerçekleştirilecek “Uluslararası Yatırım Zirvesi”,  enerji ve gayrimenkul alanında yarım trilyon dolarlık iş hacmi olan Körfez fonlarını ağırlayacak. Açılış konuşmasını Maliye Bakanı Sn. Mehmet Şimşek’in ya yapacağı zirvede, Körfez ülkelerinin CEO’ları deneyim ve yatırım planlarını paylaşacak.


Körfez sermayesinin uluslararası yatırım fonları ve yatırımcıları İstanbul’da 10-11 Nisan’da düzenlenecek “Uluslararası Yatırım Zirvesi”nde bir araya gelecek. İstanbul Yatırım Derneği ve Ortadoğu Ekonomi Platformu’nca düzenlenen zirve, Shangri-La Bosphorus’ta saat 10.00’da başlayacak.


Zirvede, Kalkınma Bakanı Sn. Cevdet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn. Taner Yıldız, Qatar First Investment Bank CEO’su Sn. Emad Mansour ve Qatar Telecom CEO’su Sn. Saud Bin Mohammed Al-Thani birer konuşma yapacak.


Türkiye enerji ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinin konuşmacı olarak katılacağı zirvede, Körfez fonlarının CEO’ları da deneyimlerini ve yatırım planlarını paylaşacak.


“Enerji” ve “Gayrimenkul” ana başlıkları altında, Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere Körfez sermayesine, büyük ilgi duyduğu Türkiye’deki, yatırım fırsatlarını görüşme olanağı sunacak zirve ayrıca, oluşturulan ikili görüşme platformlarıyla, katılan yatırımcılara doğrudan yatırım yapma olanağı sağlayacak.




Tarih       : 10 - 11 Nisan 2014


Saat        : 10.00


Yer         : Shangri-La Bosphorus


Adres     : Hayrettin İskelesi Sk, 34353 Beşiktaş, İstanbul




Geri Dön