20 / 04 / 2024

Ümraniye S(!)mart City'de kişiye özel faizsiz ödeme seçenekleriyle!

Ümraniye S(!)mart City'de kişiye özel faizsiz ödeme seçenekleriyle!

Firma: SiYapı ve Şua İnşaat

Proje: S(!)mart City

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Ümraniye S(!)mart City projesinde yer alan konutlar için kişiye özel ödeme planı uygulanıyor.




Uluslararası Finans Merkezi’nin hemen yanında Ümraniye'de hayata geçirilen S(!)mart City projesi  SiYapı ve Şua İnşaat  tarafından inşa ediliyor.


Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılacağı Ümraniye S(!)mart City projesi kapsamında kişiye özel vade farksız ödeme seçenekleri uygulanıyor. 


2 blok halinde yükselen Ümraniye S(!)mart City projesinde yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor. 


Arsa alanı 5 bin metrekare olarak belirlenen Ümraniye S(!)mart City projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Ümraniye S(!)mart City projesi kapsamında yer alan daire seçeneklerinin alanları 57 metrekare ile 157 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Ümraniye S(!)mart City projesindeki 1+1'ler 57-73 metrekare, 2+1'ler 105-107 metrekare ve 3+1'ler 157 metrekare tasarlandı. 


Ümraniye S(!)mart City projesinde yer alan sosyal yaşam alanları arasında sauna, oyun alanları, lobi alanları, çocuk havuzu, fitness center ve yüzme havuzu yer alıyor. 


Ümraniye S(!)mart City adres bilgileri: Finans Merkezi Bölgesi Site Mah. Yahya Kemal Cad. No:3 Ümraniye – İstanbul


Ümraniye S(!)mart City iletişim bilgileri

Tel : 0216 533 91 00

Web: http://simartcity.com


projeye sor



Geri Dön