23 / 04 / 2024

Ümraniye'de 170 sokak yenilendi!

Ümraniye'de 170 sokak yenilendi!

Ümraniye Belediyesi, cadde ve sokaklarda başlattığı onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yılbaşından itibaren 170 sokak’ta asfalt, bordür ve tretuvar çalışmasını tamamlayarak yeni bir görünüme kavuşturdu.



Kaliteli hizmet anlayışı ile fiziki altyapı çalışmaları noktasında ilk 2 dönemde başarılı projelere imza atan Ümraniye Belediyesi, yeni dönemde de aynı doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Belirlenen cadde ve sokakların fiziki altyapıları yenilenerek, yeni bir görünüme kavuşturuluyor. İlçede asfalttan kaldırıma, bordürden tretuvara seferberlik başlatan Ümraniye Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, sadece bu yıl içinde 32 mahallenin 170 sokağında asfalt, bordür ve tretuvar çalışması gerçekleştirdi. Ümraniye’nin cadde ve sokaklarına sene başından itibaren 30 bin ton asfalt, 10 bin metre bordür, 4 bin metrekare kilit taşı yol kaplama ve 411 metre korkuluk çalışması yapan Ümraniye Belediyesi 32 mahallede çalışmalarını tamamladı.   


Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Hasan Can: "Ümraniye'nin vizyonunu değiştirdik"


Ümraniye’ye daha iyi hizmet edebilmek için durmaksızın çalıştıklarını belirten Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yapılan çalışmalarla Ümraniye’nin vizyonunu değiştirerek modern ve çağdaş bir kente dönüştürdüklerini söyledi. Başkan Hasan Can sözlerine şöyle devam etti; “Görev süremiz boyunca yaptığımız hizmetlerin kaliteli ve kalıcı olması için ayrı bir çaba gösterdik. Ümraniyelilere 200’ü aşkın kalıcı eser kazandırdık. İlçemizin tüm cadde ve sokaklarını asfaltlamanın yanı sıra Ümraniye’yi prestij caddelerle buluşturduk. Çalışmalarımıza aynı azim ve heyecanla devam edeceğiz.” dedi.


Ümraniye Belediyesi


Geri Dön