26 / 04 / 2024

Ümraniye'deki imarlı yerler yeniden inşa edilecek!

Ümraniye'deki imarlı yerler yeniden inşa edilecek!

2B arazilerinin bulunduğu mahallelerde önemli imar sorunlarının olduğunu söyleyen AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, ''Ümraniyemize yakışmayan bu imarlı yerlerimizi yeniden inşa edeceğiz'' dedi.



AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, 2B arazilerinin olduğu bazı mahallelerde önemli imar sorunlarının yaşandığını söyledi.

''Müreffeh bir hayat için''

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre, ilçede imar problemini çözeceğini söyleyen Yıldırım, “Gelince Ümraniyemize yakışmayan bu imarlı yerlerimizi yeniden inşa ederek, oradaki insanlarımızı daha müreffeh bir hayata kavuşturacağız” diye konuştu.

Ümraniye’de oturan çalışanları bulunan, büyük bir tekstil fabrikasını ziyaret eden Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, fabrikanın sahibi ile fabrikayı gezip, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 

''İmarlı yerler Ümraniyemize yakışmıyor''

Daha sonra fabrikada çalışan işçilerle buluşan Yıldırım,“2B arazileri olan Kazım Karabekir gibi, Adem Yavuz gibi, İnkılap Mahallesi gibi bu mahallelerimizde önemli imar işlerimiz var. Gelince Ümraniyemize yakışmayan bu imarlı yerlerimizi yeniden inşa ederek, oradaki insanlarımızı daha müreffeh bir hayata kavuşturacağız” dedi.

''Otopark ve ulaşım sorunu çözülecek''

Ümraniye’nin otopark ve ulaşım gibi sorunlarını çözeceklerinin sözünü veren Yıldırım, gençlere yönelik de kıraathaneler kuracaklarını ve büyük bir spor köyünü de hayata geçireceklerini açıkladı.
 


Geri Dön