26 / 04 / 2024

Un, şeker, yumurtadan sonra mutfağın vazgeçilmez ürününe büyük zam! Fiyatlar 2 katına çıkacak

Un, şeker, yumurtadan sonra mutfağın vazgeçilmez ürününe büyük zam! Fiyatlar 2 katına çıkacak

Zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bu defa da patatesin fiyatına zam geleceği ifade ediliyor. Patatesin kilosu 12-13 lira olacak.



Zam haberleri gelmeye devam ederken patates fiyatlarına yeni zam geleceği ifade edildi. Geçen sene pazarda 2,5 liradan satılan patates fiyatları bu yıl yüksek fiyatıyla dikkat çekerken tarlada geçen yıl 1 lira olan patates şu sıralar 7,5 liraya kadar çıktığı söylendi. Konu ile ilgili olarak patatesin tarlada 7,5 liraya çıkması yeni zammın gelmesi demek olduğu belirtilerek sektör temsilcileri tarafından yapılan açıklamada patatesin kilosunun 12-13 TL’den aşağıya düşmeyeceği söylendi.

Geçen sene Haziran ayında tarlada kilosu 1 lira olan patates bu sene 7,5 liraya çıktı. Çiftçi durumdan memnun ama tarlada bile fiyatı yüksek olan ürün, tüketicinin cebini daha da yakacak gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde yeni bir zam geleceği söyleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön