28 / 03 / 2024

Unigarden fiyat listesi!

Unigarden fiyat listesi!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Unigarden fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin ilk etap için 2016 yılının Mart ayı belirlendiği Unigarden projesinde 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor...



Toplam 850 adet konut ve 1 alışveriş merkezinden meydana gelen  Unigarden  fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Unigarden projesi Fixus Yapı imzası ile Sakarya'da hayata geçiriliyor. Unigarden Sakarya satılık daire tipleri 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Unigarden Sakarya ne zaman teslim sorusuna ilk etap için 2016 yılının Mart ayı yanıtı veriliyor. Projedeki konutların büyüklükleri 52 metrekare ile 63 metrekare arasında değişiyor.


Sakarya Unigarden ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde 24 ay vade farksız ya da banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor.


Sakarya Unigarden projesi Sakarya Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde, Serpan Merkez'e 3 dakika, Sapanca Gölü'ne 3 dakika, Sakarya Otogar'a 10 dakika, Sakarya merkeze 10 dakika, İzmit’e 20 dakika mesafede konumlanıyor.


Fixus Yapı Unigarden'da basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, eğlence oyun salonları, cafe ve restoranlar, peyzaj alanları, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, su kanalları, ücretsiz wifi, otopark ve güvenlik bulunuyor.


Unigarden fiyat listesi!

Unigarden fiyat listesi 95 bin 96 ile 97 bin 222 lira arasında değişiyor.


Sakarya Unigarden telefon numarası: 444 61 54

Web: www.fixusyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön