26 / 04 / 2024

Ünlü analist resmen açıkladı! Bitcoin gelecek 6 ayda hangi seviyede olacak? 

Ünlü analist resmen açıkladı! Bitcoin gelecek 6 ayda hangi seviyede olacak? 

Ünlü analist Bitcoin'in gelecek 6 ayda hangi seviyede olacağını açıkladı. Peki analistler Bitcoin'in geleceğiyle ilgili neler diyor? Bitcoin yükselecek mi? İşte yatırımcıların merak ettiği o soruların yanıtları...



Kripto para piyasasında yaşanan son kargaşa, başta Bitcoin olacak şekilde ATH seviyelerini arayan pek çok altcoin'e engel oldu. Bununla beraber, yaşanan son çöküş, fiyatı 30 bin doların altında durmaya zorladı. 

Ünlü analist resmen açıkladı! Bitcoin gelecek 6 ayda hangi seviyede olacak? 

BİTCOİN 30 BİN DOLARI ATLAYAMADI 

Gelecek günlerde BTC fiyat rallisinin küçük parantezler içinde sınırlı kalmasının öngörüldüğü belirtiliyor. Bu durumda, kripto piyasasında altcoin’lerin yükselmesini sağlayacak önemli bir dalgalanma yaşanabileceği ifade ediliyor. 

Peki Bitcoin'i, altcoin'leri ve kripto para piyasasını neler bekliyor? Analistler Bitcoin'in geleceğiyle ilgili neler diyor? Bitcoin yükselecek mi? İşte yatırımcıların merak ettiği o soruların yanıtları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön