16 / 04 / 2024

Ünlü para uzmanından kripto para uyarısı! 25 tanesinden 5 tanesi güvenli sakın emanet etmeyin

Ünlü para uzmanından kripto para uyarısı! 25 tanesinden 5 tanesi güvenli sakın emanet etmeyin

Alman ekonomist Michael Gassner, kripto para piyasasıyla ilgili kritik uyarılar yaptı. İslami kripto paraların başarı hikayesi ortaya koyamadığına dikkat çeken Gasner, 25 adet kripto paradan sadece 5 tanesinin ayakta kaldığına işaret etti. Hile ve usülsüzlükleri ifşa etti.



MICHAEL GASNER KİMDİR?

Almanya'da doğan ve gençlik yıllarında İslam'ı tercih eden Türk asıllı ekonomist Michael Gassner, halihazırda İsviçre'nin Cenevre kentinde bir özel bankada İslami finans şefi olarak çalışıyor.

Gassner, Bosna Bank International'ın Şeriat Kurulu üyeliğini de yapıyor.

Avrupa'da "İslami bankacılığın öncülerinden biri" olarak bilinen Gassner, "İslam, Para ve Refah" adlı son kitabında, İslam'da faiz yasağının mantığı, İslam'da borçlanma, zenginlik ve kripto paranın İslam ile ilişkisini ele alıyor.

Kripto para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sadece bisiklette pedal çevireceksiniz

Kripto para piyasasında 18 Nisan ile 24 Nisan arasında en çok kazandıran ve kaybettirenler

Kripto paralar finansal hizmetleri nasıl etkiliyor?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön