25 / 04 / 2024

Ünsal Sertoğlu kimdir?

Ünsal Sertoğlu kimdir?

Erzurum Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu kimdir? Ünsal Sertoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ünsal Sertoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ünsal Sertoğlu..



Ünsal Sertoğlu kimdir?

Ünsal Sertoğlu, 1970 yılında Pasinler'de doğdu.İlk , orta ve lise öğrenimini Pasinler'de tamamladı. Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Elektrik Teknikerliği bölümü mezunudur.


8 yıldır Pasinler Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevini sürdürmekle beraber Siyaset Akademisini bitirdikten hemen sonra, 2009 yerel yönetimler seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Pasinler Belediye Başkanı seçilerek, Belediye Başkanlık görevine devam etmektedir.


Ünsal Sertoğlu'nun mesajı;

"Çok kıymetli Hemşehrilerim;


    2009 Yılından bu yana Hasankale'ye ve Hasankalelilere hizmet etme gururu ile Belediye Başkanlığı görevini yürütmekteyim.


    Halka hizmetin hakka hizmet olduğu inancıyla çıktığımız hizmet yolunda dört yılı geride bırakırken yapmış olduğumuz çalışmaları takdirle karşılayan Hasankale halkının teveccühleri ile seçilmiş olduğum bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için gece gündüz demeden gayretle çalışmaya devam edeceğiz.


    Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu güne kadar çağdaş, şeffaf ve üretken bir belediyecilik anlayışı sergileyerek gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle, uyguladığımız projelerle İlçemizi sorunlarından arındırılmış, örnek bir ilçe haline dönüştürme yolunda önemli mesafeler kat ettik.


    Tüm belediyecilik hizmetlerini en güzel şekilde yerine getirirken halkımızın hayatını kolaylaştırıcı tedbirler alıp, ihtiyaç ve taleplerine yönelik her türlü hizmeti en kısa sürede sunma gayreti içerisinde olduk.


    Bu rutin hizmetlerimizle birlikte sosyal kültürel etkinlikler düzenleyerek birlik ve beraberliğimizin pekişmesini sağladık; gerek ilçemizde gerekse gurbette yaşayan hemşehrilerimizin düğünlerinde derneklerinde cenaze törenlerinde, işyeri açılışlarında, sportif müsabakalarda, yarışmalarda düzenlenen etkinliklerde yalnız bırakmayıp yanlarında olmaya özen gösterdik.Ziyaretimize gelen her vatandaşımızı güler yüzle karşılayıp sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye çalıştık.


    Dün ve bugün olduğu gibi bundan sonrada aynı anlayışla, aynı kararlılıkla hizmetlerimiz devam edecektir.Hasankale ve Hasankaleliler hizmetlerin en iyisine en güzeline layıktır.Bu bilinç içerisinde yaptığımız çalışmaların yanı sıra İlçemizin geleceğine yönelik yeni projeler üreterek Tarihi ve Kültürel değerleriyle köklü bir geçmişe sahip olan ilçemizi geleceğe taşıyacak projelerimizi de siz kıymetli hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum.


    Tüm hemşehrilerime en derin saygılarımı sunuyor, sağlık, huzur ve esenlik dolu günler diliyorum."


 


Geri Dön