25 / 04 / 2024

Ünye'deki Tarihi Orta Çarşı yenilenecek!

Ünye'deki Tarihi Orta Çarşı yenilenecek!

Beldeler ilçeye ile birleştirilirken vatandaşlar hizmet noktasında endişe duyduğunu söyleyen başkan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ancak büyükşehir belediyesi yasası ile hizmetlerin kata kat fazlasının vatandaşlara ulaşmaya başladığını söyledi.




30 Mart tarihinde beldeler ilçeye ile birleştirilirken vatandaşlar hizmet noktasında endişe duyduğunu söyleyen başkan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ancak büyükşehir belediyesi yasası ile hizmetlerin kata kat fazlasının vatandaşlara ulaşmaya başladığını söyledi.


BELEDİYE BAŞKANI ÇAMYAR, FİTNEES VE ÇOCUK OYUN ALANI MÜJDESİ VERDİ


Hanyanı mahallesindeki konuşmasında Ünye Belediye Başkanı Çamyar, mahalle sakinlerine bir de müjde verdi. Mahalleye talepler doğrultusunda fitnees ve çocuk oyun alanı yapılacağı müjdesini veren Çamyar, vatandaşların taleplerini titizlikle yerine getirmek için çalıştıklarını belirtti.


Ünye ve çevresinde yoğun şekilde adeta yeniden yapılanmaya gittiklerini ve modern şehircilik anlayışını hayata geçirdiklerini belirten Ünye Belediye Başkanı Çamyar, hayata geçirilen ve geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi.


ÜNYE’DE BİNALARIN DIŞ CEPHELERİ ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURULACAK


Ünye’de özellikle şehir görünümünde estetik olmayan binaların dış cephesinde giydirmeler yapılacağını söyleyen başkan Çamyar, diğer yandan asfalt çalışmalarının da aralıksız sürdüğünü kaydetti.


ÇAMYAR; “ŞEHRİN HER NOKTASINDA ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜYORUZ”


Kültür sarayı ve gençlik merkezi çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Çamyar, ayrıca tabakhane deresi ıslah çalışmaları, Atatürk mahallesi Saray caddesi ve ara caddelerde doğalgaz çalışmaları, asfalt çalışmaları, elektrik hatlarının yeraltına alınması, su ve kanalizasyon çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti.


Şehrin her noktasında çalışmaların sürdüğünün altını çizen Çamyar, Hükümet caddesindeki çalışmaların tamamlandığını ve devamında Çınarlık mahallesinde çalışmaların başlayacağını belirtti.


ÇAMYAR;  “TARİHİ ORTA ÇARŞI HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞUYOR”


Ünye’nin tarihi dokusunda önemli bir yere sahip olan Orta Çarşı ile ilgili çalışmaların sürdüğünü de söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bu çerçevede çarşıda bulunan binaların dış cephelerini de yenileceğini belirtti.


ÇAMYAR; “VERİLEN EMANETİ LAYIĞIYLA TAŞIMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”


Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “ sizlerin verdiği destek ve güvenle aldığımız emaneti layığıyla taşımak için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.



Ünye Belediyesi



Geri Dön