25 / 04 / 2024

Uplife Kadıköy'de 1 yıllık kira garanti!

Uplife Kadıköy'de 1 yıllık kira garanti!

Teknik Yapı, Uplife Park projesinde sıfır faiz ve kira getirisini aynı anda sunan büyük bir kampanya başlattı. Projede ayda 3 bin 500 liraya varan kira geliri sunuluyor.



Teknik Yapı hayata geçeridiği Uplife Park projesinde sıfır faiz ve kira getirisini aynı anda sunan büyük bir kampanya başlattı. 2018 yılına kadar devam edecek kampanya kapsamında Uplife Park projesinde daire alanların faiz yükünü sıfırlarken, üzerine ayda 3 bin 500 liraya varan kira geliri sunuluyor. Teknik Yapı, kampanya kapsamında Uplife Park projesinden daire alanlara 1 yıl boyunca garantili kiracı oluyor.

 

ÇİFTE KİRA FIRSATI

 

Uplife Park projesindeki kampanya dairelerden birini satın alanlar, satın aldıkları dairelerinde otursa veya kiralarsa bile bu avantajdan faydalanabilecek. Uplife Park projesinden daire alanların 3 bin 500 liraya varan kira bedelleri, Teknik Yapı tarafından her ay başında kat maliklerine ödenecek.

 

Faiz yükü olmayan ödeme fırsatı

 

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre; Toplam 830 lüks rezidans daire ve 20 ticari üniteden oluşan Uplife Kadıköy'de, kira getirisinin yanı sıra faiz yükü olmayan ödeme fırsatları da dikkat çekiyor. Teknik Yapı, kira garantisinin yanında 100 ay vadeli sıfır faiz avantajı da sunuyor.


Geri Dön