28 / 03 / 2024

Uransan, Urankent'te 7'nci projesine başlıyor!

Uransan, Urankent'te 7'nci projesine başlıyor!

Uransan, hayata geçirdiği projelerle kendi adını veren semt oluşmasını sağladığı Urankent’te şu an yeni projenin hazırlıklarında son aşamaya geldi.



Son yıllarda git gide büyüyen Başkent Ankara’daki bazı yerleşim yerleri ev sahipliği yaptıkları kaliteli konutlar kadar; lokasyonu, samimi komşuluk ilişkileri ve nezih yaşam gibi özellikleriyle çok daha fazla rağbet görüyor.


Urankent de özellikle son 2-3 yıldan bu yana Ankaralı konut alıcısının en çok dikkatini çeken o bölgelerden biri…


Türkiye ve yurt dışında ürettikleri başarılı projelerle bilinen Uran Holding’e bağlı Uransan AŞ’nin, hayata geçirdiği projelerle kendi adını veren semt oluşmasını sağladığı Urankent’te şu an yeni projenin hazırlıklarında son aşamaya gelindi.


Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, 1164 daireden oluşan Urankent 1. Etap Konutları’nın inşasıyla başlayan Urankent hikayesinin, bugün 10 bine yakın kişinin yaşadığı koca bir semt olarak başarıyla devam ettiğini kaydetti.


Şu an bölgede hayata geçirecekleri 7’nci projenin son hazırlıklarının tamamlandığının altını çizen Çelik, şunları söyledi:


“Projelerimiz ile konut alıcısını yüksek kalitede, konforlu, yeni nesil konutları alıcıyla ilk buluşturan yerleşim yerlerinden birini kurguladık. Anadolu Bulvarı Protokol Caddesi üzerindeki lokasyonumuzun yanı sıra komşuların birbiriyle kurduğu samimi ilişkiler ve güven de Urankent’in değerini sürekli artırıyor. Yıllar geçtikçe koca bir Urankent ailesinin oluşmasını sağlarken, bu aileyi sürekli büyütmeyi de ihmal etmedik. Bu özellikleri sayesinde Urankent özellikle son 2-3 yıldan bu yana konut alıcısından çok büyük ilgi görerek, Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden biri haline geldi. Şimdi bölgedeki yeni projemizi konut alıcısıyla buluşturmak için gün sayıyoruz.  Projeyi hayata geçireceğimiz yerde bulunan eski binayı geçtiğimiz günlerde kontrollü bir şekilde yıktık. Yeni projemizin detaylarını da önümüzdeki günlerde açıklayacağız.”


Web: http://www.uransan.com/


Geri Dön