25 / 04 / 2024

Üreticilerin gözü bu haberdeydi, müjdeyi Erdoğan verdi! İşte fındığın fiyatı

Üreticilerin gözü bu haberdeydi, müjdeyi Erdoğan verdi! İşte fındığın fiyatı

Erdoğan, "2022 alım sezonunda kabuklu fındığa kg başına, alan destekli olarak rakam açıklıyorum. Sizler de inşallah kabul edeceksiniz. Ortalaması 54 TL olarak açıkladık" dedi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Stadyumu, Fatsa OSB ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından önemli satır başları:

"Bir zamanlar dünyada işler yolunda giderken istikrarsızlığın, kifayetsiz siyasetçilerin bedelini biz krizlerle öderdik. Bunlar bizim geleceğimizi ipotek altına soktular. Fakat bugün tüm dünya krizin pençesindeyken, biz dolu dizgin hedeflerimize ilerlemeye devam ediyoruz. Elbette bizim de sıkıntılarımız mevcut. Fakat biz bunları aşabilecek kapasitedeyiz. Yıllarca ülkemizi, milli iradeyi yok sayarak, darbelerle demokrasimizi yaralayarak, yokluk ve yoksullukla insanımızın belini bükerek engellediler. CHP'nin karneyle benzin, ekmek dağıtılan dönemleri vardı. Bizim iktidarımızda hamdolsun böyle şeyler olmadı.

"Seçilme yaşını 18'e indiren iktidar AK Parti olmuştur"

Terörün belini biz kırdık. Artık terör diye bir belamız yok. Bu büyük davanın son temsilcisi olarak bundan 21 yıl önce sizlerin huzuruna geldik. Hepimiz gördük ki 20 yılda asırlık işler yapmak mümkünmüş. Karşımdaki bu gençler 20 yaş ve altında. Meclise girmek için 30 yaş seçilme yaşıydı. Biz bunu 18'e düşürdük. Türkiye'de seçme ve seçilme yaşını 18'e indiren iktidar partimiz olmuştur.

"Aşk ile koşan yorulmaz"

Üreticilerin gözü bu haberdeydi, müjdeyi Erdoğan verdi! İşte fındığın fiyatı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön