26 / 04 / 2024

Üsküdar´da 4 milyon 811 bin TL´ye ev ve dükkan!

Üsküdar´da 4 milyon 811 bin TL´ye ev ve dükkan!

Üsküdar 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu´ndan verilen izale-i şuyu kararı gereğince 4 bin 723 metrekare kargir ev ve kargir iki dükkan satışa çıkarıldı



Üsküdar ili Çengelköy Mahallesi´nde bulunan 4 bin 723 metrekare kargir ve ve kargir iki dükkan hissedarlar arasında taksimi kabil olmadğından üzerindeki mükellefiyetleriyle birlikte umum arasında açık artırma suretiyle satılacak. Söz konusu taşınmazın bir kısmı yol alanında kalıyor. Taşınmaz 2 katlı konut alanı olarak planlandı.
Tahmini bedeli 4 milyon 811 bin 80 TL olarak belirlenen taşınmazın satışı 4 Ekim 2010 Pazartesi günü saat 14.00´da, Üsküdar 1. Sulh Hukuk Mahkemesi yazı işleri müdürünün odasında açık artırma suretiyle yapılacak.

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön