24 / 04 / 2024

Utopya Turizm İnşaat bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Utopya Turizm İnşaat bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Utopya Turizm İnşaat, Köker Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. ile yapılmasına ve konunun, 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında Genel Kurulun onayına sunulmasına oybirliği ile karar verdi...



Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2018 yılı bağımsız denetim şirketi seçimi hakkında açıklama yaptı.

Utopya Turizm İnşaat merkezinde toplanarak, Denetim Komitesinin 1 Kasım 2018 tarihli tavsiye kararına istinaden, Semaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ'in ilgili hükümleri uyarınca 2018 yılı ile ilgili olarak yapılacak bağımsız denetim işlerinin Köker Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. ile yapılmasına ve konunun, 2017 yılı dönem sonuçlarının görüşüleceği 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında Genel Kurulun onayına sunulmasına oybirliği ile karar verildi. 

Utopya Turizm İnşaat'ın KAP açıklaması:
Şirket Yönetim Kurulumuz 09.11.2018 tarihinde Şirket merkezinde toplanarak, Denetim Komitesinin 01.11.2018 tarihli tavsiye kararına istinaden, Semaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ' in ilgili hükümleri uyarınca 2018 yılı ile ilgili olarak yapılacak bağımsız denetim işlerinin Köker Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. ile yapılmasına ve konunun, 2017 yılı dönem sonuçlarının görüşüleceği 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında Genel Kurulun onayına sunulmasına oybirliği ile karar verilmiştir.


Geri Dön