19 / 04 / 2024

Uzmanlardan kritik Bitcoin yorumu!

Uzmanlardan kritik Bitcoin yorumu!

Son zamanlarda yükselişine devam eden Bitcoin'in ilerleyen günlerde ne olacağı merak konusu oldu. Peki, uzmanlar Bitcoin'in geleceği için ne yorum yapıyor? 



Fairlead Strategies’ten Katie Stockton, Bitcoin’in Çarşamba günkü rekorunun daha fazla yükselişe neden olacağı öngörüsünde. Posta'da yer alan habere göre; Stockton’a göre Bitcoin, 65 bin dolardaki önceki direncin üstünde ardışık haftalık kapanışlar görmeyi elde ederse yüzde 38’lik potansiyel artışla 89 bin 800 dolara ulaşabilir. 

Uzmanlardan kritik Bitcoin yorumu!

Bilindiği gibi Bitcoin’in hızlı artışında ABD’de Bitcoinvadeli işlem kontratlarına dayalı ilk ETF’nin New York Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmeye başlaması belirleyici etken oldu. Kripto para piyasasındaki pozitif seyrin etkisiyle Bitcoin ile beraber Ethereum’un değeri de 4 bin doların üzerinde seyrediyor.

Hedge fon yöneticisi Paul Tudor Jones’un da enflasyondan korunma aracı olarak kripto para birimlerine işaret etmesi olumlu havaya destek verdi. Analistler, ABD’de önümüzdeki süreçte daha çok Bitcoin vadeli işlem kontratlarına dayalı ETF’nin piyasaya çıkabileceğini öngörüyor.

Bitcoin gerilemeye başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön