26 / 04 / 2024

Uzunköprü köy yollarında çalışma yapılıyor!

Uzunköprü köy yollarında çalışma yapılıyor!

Edirne Özel İdare Müdürlüğü, Uzunköprü ilçesinde Mart ayında köy yollarında yaptıkları çalışmaları yazılı olarak açıkladı. Edirne Özel İdare Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi...




Edirne Özel İdare Müdürlüğü, Uzunköprü ilçesinde Mart ayında köy yollarında yaptıkları çalışmaları yazılı bir açıklama yaparak açıkladı.


Edirne Özel İdare Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi, "K.Danışment köyünde 2 adet yeni, 2 adet eski göletin tamiri tamamlanarak hayata geçirildi. Salarlı –Uzunköprü ve Salarlı köy içi bozuk satıhların makineli ve malzemeli mahallî bakım çalışması yapıldı. Hasanpınar –Süleymaniye ile Hamidiye –Harmanlı ve Çavuşlu arası kar mücadele çalışması yapıldı. Dy- Turnacı arası bozuk satıhlar 10 ton Rotmiks kullanarak Asfalt bakım çalışması yapıldı. Sipahi ve Elmalı köy içi mahallî malzemeli bakım çalışması yapıldı. Sığırcılı mezarlık yolu stabilize malzemeli bakım çalışması yapıldı. Meşeli köy içi stabilize malzemeli bakım çalışması yapıldı. Bıldır köy içi körüğe boru ile kanalizasyon borularının tamiri ve ilave çalışması yapıldı. Hasanpınar – Süleymaniye arası makineli bakım çalışması yapıldı"



Doğu Rehberi


Geri Dön