27 / 04 / 2024

V Orman fiyat!

V Orman fiyat!

Firma: İsra Group

Proje: V Orman

V Orman fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bolu Mudurnu'da hayata geçirilen V Orman detayları...



V Orman projesi Turkey Expo by Qatar fuarında tanıtıldı. Proje  İsra Group  A.Ş imzası taşıyor.

Bolu Mudurnu'da hayata geçirilen  V Orman  projesi Körfez bölgesi yatırımcılarından da yoğun ilgi gördü.

V Orman projesiyle Mudurnu'da ikiz villa, apart daire ve otel  konseptinin yer alacağı ‘Doğal Yaşam Köyü’ inşa edilecek. Projede triplex villa, 1+1 ve 2+1 apart daire seçenekleri bulunuyor.

Mudurnu V Orman'da konut büyüklükleri villalarda 202 metrekare, apart dairelerde ise 64 metrekare ile 113 metrekare arasında değişiyor.

V Orman projesinde konutlar 210 bin dolar ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

İkiz villa ve apart dairelerin yanı sıra birçok işletmeyi içinde barındıran projede; Şifahane’den AVM’ ye,  futboldan atıcılığa,  büyükbaş hayvan çiftliklerinden evcil hayvan konuk evlerine, organik meyve ve botanik bahçelerinden köy fırınına, helikopter pistinden ATV ve Go-kart pistine, oyun köyünden sanat ve hobi merkezine kadar pek çok şey bulunuyor.

V Orman'ın sosyal alanları arasında; buhar odası, aerobik salonu, fitness & crossfit salonu, açık ve kapalı biyolojik havuzlar, kneipp tedavi odası, masaj odaları, hamam, dans stüdyosu, boks salonu, aileye özel sinema salonu, teras kafe gibi sosyal aktivite alanları, kadın ve erkek için ayrı spa ve fitness merkezi, tuz odası, sauna, tedavi havuzları, çocuk havuzları, aquapark, bebek havuzu mevcut.

Konumuyla dikkat çeken V Orman, Sapanca Gölü’ne 107 dakika, Mudurnu’ya 25 dakika, Abant Gölü’ne 52 dakika, Kartalkaya’ya 120 dakika, Yedigöller’e 140 dakika, Akçakoca’ya 126 dakika Safranbolu’ya 170 dakika mesafede hayata geçiriliyor.

Web: http://www.isragroup.com.tr/
 


projeye sor



Geri Dön