29 / 03 / 2024

bolu V Orman nerede

bolu V Orman nerede

V Orman fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bolu Mudurnu'da hayata geçirilen V Orman detayları...

Yasak gelince fiyatlar tepetaklak oldu! İşte detaylar!

Et ihtiyacının yüzde 25’nin karşılandığı Bolu’da orman yangınları nedeni ile mangal yasağı getirildi. Beyaz et fiyatları da bu yasaktan etkilendi. İşte detaylar!

Bazı yaylarının vasfının kaldırılması ve orman idaresine devredilmesi mecliste!

Amasya, Bolu ve Trabzon'da bulunan bazı yaylarının yayla vasfının kaldırılması ve orman idaresine devredilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Örs, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bolu'da 7 milyon TL harcanan bungalov evler atıl kaldı!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen  bungalov ve dağ köşkü projesinde inşaatı biten evler atıl durumda kaldı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, evlerin durumu hakkında açıklama yaptı. 

Bolu Yenipelitcik'deki kaçak yapı yıkıldı!

Bolu Yenipelitcik Köyü'nde orman arazisine inşa edilen kaçak konut yıkıldı...

V Orman lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıtıldı!

Dubai Cityscape fuarına katılan İsra Holding, V Orman’ı lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıttı. Yabancı alıcılar V Orman’a büyük ilgi gösterdi...

V Orman fiyat!

V Orman fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bolu Mudurnu'da hayata geçirilen V Orman detayları...

V Orman Mudurnu!

Bolu Mudurnu'da hayata geçirilen V Orman projesi Turkey Expo by Qatar fuarında tanıtıldı. İşte V Orman Mudurnu detayları....

Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'da V Orman standını ziyaret etti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'a katılan V Orman projesi hakkında İsra Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı A. Rahim Tavlı’dan bilgiler aldı...

İsra Group V Orman projesini Körfezli yatırımcılara tanıttı!

Körfez bölgesinin önemli fuarları arasında yer alan Turkey Expo by Qatar fuarına katılan İsra Group A.Ş, Türkiye’nin en yeşil ve en yüksek yatırım potansiyeline sahip projelerinden ‘V ORMAN’ı Körfezli yatırımcılara tanıttı.

Gölcük Tabiat Parkı'na 25 orman köşkü inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi tarafından doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı'na hiç ağaç kesilmeden 25 orman köşkü yapılıyor. 

Veysel Eroğlu Bolu'da toplu açılış törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bolu'da 17 Temmuz kapalı Spor salonunda düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Eroğlu, salon girişinde bekleyen ormancılara selam verdi.

Bolu Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'sı satıldı!

BOLU'da, orman arazisine kurulduğu ve bağlantı yolu imar planında yer almadığı gerekçesiyle soruşturma konusu olan TEM üzerindeki Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nin yüzde 56'lık hissesi satıldı.

Bolu Dörtdivan'a TOKİ Konutları geliyor!

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu , Gerede Caddesi üzerinde yer alan Orman İşletme Lojmanlarına TOKİ yapılacağı müjdesini verdi. Uzunoğlu, önemli projelerden biri olduğunun altını çizdi.

bolu V Orman nerede Haberi

bolu V Orman nerede

V Orman projesi Turkey Expo by Qatar fuarında tanıtıldı. Proje İsra Group A.Ş imzası taşıyor.

Bolu Mudurnu'da hayata geçirilen V Orman projesi Körfez bölgesi yatırımcılarından da yoğun ilgi gördü.

V Orman projesiyle Mudurnu'da ikiz villa, apart daire ve otel  konseptinin yer alacağı ‘Doğal Yaşam Köyü’ inşa edilecek. Projede triplex villa, 1+1 ve 2+1 apart daire seçenekleri bulunuyor.

Mudurnu V Orman'da konut büyüklükleri villalarda 202 metrekare, apart dairelerde ise 64 metrekare ile 113 metrekare arasında değişiyor.

V Orman projesinde konutlar 210 bin dolar ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

İkiz villa ve apart dairelerin yanı sıra birçok işletmeyi içinde barındıran projede; Şifahane’den AVM’ ye,  futboldan atıcılığa,  büyükbaş hayvan çiftliklerinden evcil hayvan konuk evlerine, organik meyve ve botanik bahçelerinden köy fırınına, helikopter pistinden ATV...