23 / 04 / 2024

V Orman Mudurnu!

V Orman Mudurnu!

Firma: İsra Group

Proje: V Orman

Bolu Mudurnu'da hayata geçirilen V Orman projesi Turkey Expo by Qatar fuarında tanıtıldı. İşte V Orman Mudurnu detayları....



V Orman projesi  İsra Group  A.Ş imzası ile yükseliyor. Proje Bolu Mudurnu'da yer alıyor. Turkey Expo by Qatar fuarında tanıtılan  V Orman  Mudurnu Körfez bölgesi yatırımcılarından da yoğun ilgi gördü.

V Orman projesiyle ikiz villa, apart daire ve otel  konseptinin yer alacağı ‘Doğal Yaşam Köyü’ inşa edilecek.

Bolu V Orman'da triplex villa, 1+1 ve 2+1 apart daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konut büyüklükleri villalarda 202 metrekare, apart dairelerde ise 64 metrekare ile 113 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

V Orman projesinde konutlar 210 bin dolar ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

İkiz villa ve apart dairelerin yanı sıra birçok işletmeyi içinde barındıran V Orman projesinde; Şifahane’den AVM’ ye, helikopter pistinden ATV ve Go-kart pistine, büyükbaş hayvan çiftliklerinden evcil hayvan konuk evlerine,  futboldan atıcılığa, organik meyve ve botanik bahçelerinden köy fırınına, oyun köyünden sanat ve hobi merkezine kadar pek çok şey yer alıyor.

Sosyal alanlarıyle dikkat çeken projede; fitness & crossfit salonu, açık ve kapalı biyolojik havuzlar, hamam, buhar odası, aerobik salonu, dans stüdyosu, boks salonu, aileye özel sinema salonu, teras kafe gibi sosyal aktivite alanları, kadın ve erkek için ayrı spa ve fitness merkezi, tuz odası, sauna, kneipp tedavi odası, masaj odaları, tedavi havuzları, çocuk havuzları, aquapark, bebek havuzu bulunuyor.

Melen Çayı’na 1,5 saat uzaklıkta hayata geçirilen proje; Mudurnu’ya 25 dakika, Abant Gölü’ne 52 dakika, Kartalkaya’ya 120 dakika, Yedigöller’e 140 dakika, Akçakoca’ya 126 dakika Safranbolu’ya 170 dakika, Sapanca Gölü’ne ise 107 dakikalık mesafede bulunuyor.

Web: http://www.isragroup.com.tr/
 


projeye sor



Geri Dön