29 / 03 / 2024

Vadi İstanbul örnek daire!

Vadi İstanbul örnek daire!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat

Proje: Vadistanbul

Vadi İstanbul örnek daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildi. Proje 3 etaptan meydana geliyor...



İçerisinde 1,111 adet dairenin bulunduğu Vadi İstanbul örnek daire bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, İstanbul Avrupa yakası Maslak Ayazağa'da yükseliyor.  


Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen  Vadistanbul  projesi 3 etaptan oluşuyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 


Vadi İstanbul örnek daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı. Proje, 50 bin 467 metrekare alana sahip. 


Daire teslimlerine 2014 yılının Kasım ayında başlanması planlanan Vadistanbul Ayazağa projesi 1 milyar 550 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. 


Ayazağa Vadistanbul'da; açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness center, futbol sahası, kapalı yüzme havuzu, sauna, tenis kortu, yürüyüş parkuru ve Türk hamamı gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Vadi İstanbul örnek daire!


Vadi İstanbul örnek daire!


Vadi İstanbul örnek daire!


Vadi İstanbul örnek daire!


Vadi İstanbul Evleri iletişim bilgisi

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön