26 / 04 / 2024

Vadi Şehir Yalova 2. Etap geliyor! Yeni proje! 

Vadi Şehir Yalova 2. Etap geliyor! Yeni proje! 

Vadi Şehir Yalova projesi Yalova Çiftlikköy'de yükseliyor. Projenin A etabında oturum başlarken, B etabı için de çalışmalara başlandı. İşte Vadi Şehir Yalova projesi ile ilgili ayrıntılar...



Vadi Şehir Yalova projesinde toplam 638 konut bulunuyor. Projede yer alan 341 adet konut kullanıma hazır durumda. 

Vadi Şehir Yalova projesinde, havuz ve spor kompleksleri, yeşil yürüyüş alanları, sosyal alanlar ve parklar yer alıyor. Projede 7/24 güvenlik sağlanıyor ve kamera sistemi de bulunuyor. 

Vadi Şehir Yalova 2. Etap geliyor! Yeni proje!  

Yalova Çiftlikköy de yeni bir yaşam tarzı yaratan Vadi Şehir projesinde 1 oda 1 salon dairelerin büyüklükleri 80 metrekare, 6+1'lerin büyüklükleri ise 320 metrekare olarak belirlendi. 

Toplam 14 blok halinde yükselecek olan projede, güvenlik, kalite, estetik ve konforun bir arada bulunuyor. Projenin soyal alanları arasında, Fitness, Hamam, Sauna, Spa, Yüzme Havuzu, Yürüyüş Alanları, Parklar, Kreş ve Çocuk Oyun Alanları bulunuyor. Projede ticari alanlar da yer alıyor. 

Vadi Şehir Yalova 2. Etap geliyor! Yeni proje! 

Vadi Şehir Yalova B Etap teslimleri 2024 yılının 4'üncü ayından sonra yapılacak. Vadi Şehir Yalova projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte fiyatlar...

Vadi Şehir Yalova fiyat Eylül 2022

Vadi Şehir Yalova projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 1 milyon 650 bin Türk Lirası'ndan, 6 oda 1 salon konutların fiyatları ise 4 milyon 920 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Daire fiyatları ve detaylı ödeme planı için Vadi Şehir Yalova satış ofisi aracılığıyla bilgi alınabiliyor.

Web: http://www.vadisehiryalova.com.tr/index.html

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! 

Antteras Nev satışa çıktı! Boğaz'a komşu yeni proje!

Nidapark Ataşehir ön satışta!


Geri Dön