19 / 04 / 2024

Vadistanbul AVM Mart'ta açılacak!

Vadistanbul AVM Mart'ta açılacak!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, yeme - içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi.



Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, yeme - içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi. Projenin yatırımcılarından Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ve Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar Vadistanbul AVM'nin Mart ayında açılacağını kaydetti. 


TÜRKİYE'DE SEMBOL OLACAK 

Süleyman Çetinsaya, "l milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projesi olarak geliştirdiğimiz Vadistanbul projemizin kalbi niteliğindeki Bulvar etabında sona geldik. 300 bin metrekarelik ofis alanıyla Türkiye'nin yatay düzlemde en büyük ofis kompleksi olan Vadistanbul Bulvar, 760 metre uzunluğundaki alışveriş caddesi ve 280 mağazasıyla Türkiye'de ilkleri barındıran AVM'ye sahip" dedi. 


ULUSLARARASI VİTRİN PROJESİ 

Bahattin Uçar da, Vadistanbul projesini lanse ettikleri ilk günden itibaren yerli ve yabancı yatırımcılardan ciddi anlamda ilgi gördüklerini belirterek, "Her geçen gün bu ilgi artarak devam etti ve uluslararası alandaki fuarlarda sergilenerek Türkiye'nin vitrin projesi olarak konumlandı. Vadistanbul Bulvar'dan dünyanın önde gelen enerji kuruluşu Socar, yine dünyanın en büyük inşaat firmalarından Polimeks ve ülkemizin önde gelen firmalarından Kale gibi kuruluşlar yerlerini aldı" diye konuştu. 


Vadistanbul Bulvar. 300 bin metrekarelik ofis alanı ile uluslararası firmalarır AVM'siyle de dünya markalarını bir araya getiriyor. Yerli ve yabancı yatırımcıların merakla beklediği Vadistanbul Bulvar'da ofislerin teslimleri Ağustos ayında baslarken. AVM'nin kapıları ise Mart ayında açılacak. 


GÜNDÜZ NUFUSU 42 BİN KİŞİYİ ASACAK 

İstanbul'un iş ve finans merkezi Maslak'ta yer alan Vadistanbul Bulvar; yaşam ve alışveriş merkezleri olarak nitelendirilen Nişantaşı, İstiklal Caddesi ve Bağdat Caddesi'nin alternatifi olarak geliştirildi. Proje, tamamlandığında yaklaşık 30 bin kişinin çalışacağı ve 42 bin kişilik gündüz nüfusuyla 

yeni bir kent merkezi haline gelecek. 


Yenişafak


Geri Dön