26 / 04 / 2024

VADİSTANBUL AVM ne zaman açılacak

VADİSTANBUL AVM ne zaman açılacak

Artaş Grup ve İnvest Grup yatırımıyla Evyap’ın arazisinde inşa edilen Vadistanbul AVM Kapılarını açacak. Açılış, 13 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek.

Vadistanbul AVM 19 Ağustos'ta açılacak!

Artaş Grup ve Invest Grup tarafından Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul projesinin alışveriş merkezi 19 Ağustos Cumartesi günü açılacak.

Vadistanbul AVM Mart'ta açılacak!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, yeme - içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi.

Vadistanbul AVM’de sona yaklaşıldı!

Vadistanbul’un AVM’sinde sona yaklaşılırken, bir çok dünya markası da AVM’de yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde Vadistanbul’un yatırımcıları ile AVM’de faaliyet gösterecek markaların sahipleri ve üst düzey yöneticileri bir araya geldi.

Mall of İstanbul AVM'nin değeri ikiye katlandı: 21.6 milyar TL!

Mall of İstanbul AVM'nin 29 Aralık 2023 tarihi itibarıyla toplam değeri açıklandı. Dev AVM'nin değeri, 1 yılda resmen 2'ye katlandı. Peki dev AVM'nin pazar değeri ne kadar oldu? Hangi mağazalar var? Kiralanabilir alanı kaç metrekare? 

Mall Of İstanbul AVM'nin 2022 değeri resmen açıklandı! Rakam şok etti! 

Torunlar GYO tarafından Mall Of İstanbul AVM'nin 2022 değeri resmen açıklandı. Peki Mall Of İstanbul AVM'nin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte merak edilen o rakam...

V Mall İstanbul AVM'de pay satışı başlıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Başakşehir'de hayata geçirdiği yeni projesi V Mall İstanbul AVM'yi 2024 yılında tamamlayarak açmayı planlayan İsra Holding, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiriyor. İşte ayrıntılar...

Mall of İstanbul AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar?

Torunlar GYO projelerinden Mall of İstanbul'un 2021 değerleme raporu yayınlandı. Dev AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. Peki Mall of İstanbul AVM'nin piyasa değeri 2021'de ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? 

Hayat Park Gayrimenkul tarafından inşa edilen Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? Merakla beklenen AVM 24 saat açık olacak.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak?

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayat Park 3 Paradise AVM'nin 24 saat açık olması planlanıyor.

Mall of İstanbul AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Torunlar GYO projelerinden Mall of İstanbul'un 2019 yılı ekspertiz raporu yayınlandı. Dev AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. Mall of İstanbul AVM'nin piyasa değeri bir senede tam 410 milyon TL arttı. Peki Mall of İstanbul AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm detaylar...

Vadİstanbul AVM bünyesinde 700 marka olacak!

Vadİstanbul projesi son yılların en yüksek doluluk oranı ile açılan AVM'si oldu. İstanbul’un kuzey ormanlarının yanı başında yükselen Vadİstanbul'da 700 marka yer alacak. İnvest İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Bahattin Uçar Vadİstanbul AVM’yi anlattı. İşte o yazı....

İstanbul AVM yatırımlarında öne çıkıyor!

Zorlu yılı geride bırakan perakende sektörü 2017'den umutlu.Tüketiciler yeniden mağazalara çekilmeye çalışıyor. İstanbul AVM yatırımlarında gözde merkez haline geldi.

10 Burda AVM ne zaman açılacak?

Esas Gayrimenkul'ün Balıkesir'de hayata geçireceği 10 Burda AVM 34 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. 10 Burda AVM ne zaman açılacak?

41 Burda AVM ne zaman açılacak?

İzmit’in yeni cazibe merkezi olacak 41 Burda AVM için geri sayım başladı. Peki İzmit'in en büyük alışveriş merkezi olacak olan 41 Burda AVM ne zaman açılacak, 41 Burda AVM'de hangi markalar var?

Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın, açılışı 2 kez ertelenen AVM etabı yarın hizmete açılıyor.

Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen Viaport Venezia AVM Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösteriliyor. Peki Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

VADİSTANBUL AVM ne zaman açılacak Haberi

VADİSTANBUL AVM ne zaman açılacak

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş Grup ve İnvest Grup yatırımıyla, Evyap’ın arazisinde geliştirilen ve İstanbul’un en önemli alışveriş merkezlerinden biri olması öngörülen Vadistanbul AVM Kapılarını açacak.



 



Fatih Erkoç’un sahne performansı sergileyeceği açılış 13 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek.



 



103 bin metrekare kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğındaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25 bin 500 metrekare...