26 / 04 / 2024

Vadistanbul Avrupa'nın en iyisi seçildi!

Vadistanbul Avrupa'nın en iyisi seçildi!

Vadistanbul Bulvar, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde (European Properties Awards EPA) perakende ve ofis mimarisi kategorilerinde ödüle layık görüldü. Projede 760 metrelik cadde dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar...



Vadistanbul'un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi. Vadistanbul Bulvar, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde (European Properties Awards EPA) AVM'si ve ofis bloklanyla perakende ve ofis mimarisi kategorilerinde ödüle layık görüldü. 


Vadistanbul Bulvar, kıtalararası alanda düzenlenecek "International Properties Awards" zirvesinde de Avrupa kıtasını temsil edecek. Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul projesinin, otel, AVM, alışveriş caddesi ve ofislerden oluşan "Bulvar" etabının mimarisinde İki Design Mimar lık'm imzası bulunuyor. 


760 METRELİK CADDESİ VAR


424 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul, 1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla Türkiye'nin en büyük projeleri arasında yer alıyor. Vadistanbul'un Bulvar etabında; ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otel yer alacak. Vadistanbul'da; 2.500 konut, 108 bin m2 net kiralanabilir alam olan alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan mağazalan, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alam ile 25.500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor. 


Sözcü




Geri Dön