20 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar'a özel metro yapılıyor!

Vadistanbul Bulvar'a özel metro yapılıyor!

Proje dahilinde Türkiye'nin ilk özel metrosuna ev sahipliği yapacak Vadistanbul, kendi içinde bir metropol merkezi haline geliyor. Vadistanbul'un Bulvar etabı yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu.



İstanbul Ayazağa'da inşa edilen I Vadistanbul'un dikkatleri üzerine çeken Bulvar etabı, yatırımcıların gözdesi oldu. Vadistanbul Bulvar, lanse edildiği günden bugüne kadar yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Kısa sürede uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlarını yönlendirdiği bir proje haline gelen etap, İstanbul'un en hareketli iş ve alışveriş merkezlerinden biri haline gelecek. Projenin ofis, AVM, alışveriş caddesi ve 5 yıldızlı otelden oluşan Bulvar etabına, uluslararası faaliyet gösteren firmalardan yoğun talep geliyor. 


MAYIS 2016'DA BİTİYOR 


Satışların hızla devam ettiği Vadistanbul Bulvar'da ofislerin metrekaresi ortalama 4 bin dolardan alıcı buluyor. Etabın teslim tarihi Mayıs 2016 olarak planlanıyor. Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul, 3 parselde toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştirildi. 

Vadistanbul'da; 3 bin konut, 96 bin 500 metrekarelik alışveriş merkezi ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 275 bin metrekare ofis alanı ile 32 bin metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunacak. 


VADİSTANBUL'UN konutlardan oluşan Teras etabında hemen teslim son daireler satışta. 

Projenin, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik 'Teras' etabında yaşam başladı. Hemen teslim olarak satışa sunulan son daireler 610 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. 1 +1 'den 5+1 dublekse kadar değişen daire tipleri, 80 ile 305 metrekare arasında değişen büyüklüklerde. 


Hemen teslim daireler Rings: Ev sizin aidatınız bizim SELİN Yapı, Rings İstanbul projesinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyenler için özel bir kampanyaya imza attı. 


Kampanya kapsamında Rings istanbul'da sınırlı sayıdaki hemen teslim büyük metrekareli bahçeli veya teraslı evlerden birini alanların 1 yıllık aidatı, Selin Yapı tarafından karşılanıyor. Ayrıca Rings istanbul'da ev sahibi olanlar, referans oldukları arkadaşının da ev alması halinde Rings Sports Club'dan 1 yıllık pilates dersi veya yüzme dersi ya da mes^j üyeliği hediyesi kazanacak. Kampanya kapsamındaki evlere 45 ay vade ve sıfır faiz oranıyla sahip olmak mümkün, istanbul Anadolu yakasmın son iki ormanından biri olan Aydos eteklerinde yükselen ve yaşamın başladığı Rings istanbul, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor. 


Kentsel dönüşümle 30 milyar $ tasarruf TÜRKİYE'de afetlere karşı kentleri yenilemek adına bir fırsat olarak nitelendirilen kentsel dönüşüm, ekonomi açısından bir başka fırsatı daha bünyesinde barındırıyor. Altensis Yönetim Kurulu Üyesi Emre Ilıcah, kentsel dönüşümün çevreci kriterlere göre yapılmasının allında yatan fırsatlara dikkat çekerek, kentsel dönüşümde tüm binaların belli oranda eneıji verimli olması halinde enerjide elde edilecek tasarrufun 30 milyar dolan bulabileceğim söyledi. 


Takvim


Geri Dön