26 / 04 / 2024

Vaditepe Gölevleri ödeme seçenekleri!

Vaditepe Gölevleri ödeme seçenekleri!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Vaditepe Gölevleri ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde 24 ay 0 faiz uygulanırken, banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay banka faiz oranları ile vade yapılabiliyor. Projede toplam 357 adet daire bulunuyor.



Vaditepe Gölevleri projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak seçeneklerle alıcıya sunuluyor. Toplam 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen projede daireler Eylül 2017'de teslim edilecek.


Vaditepe Gölevleri projesi 4 bin konuttan meydana gelen Vaditepe Bahçeşehir'in 3. etabı olarak hayata geçiriliyor. Toplam 100 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan projedeki dairelerin büyüklükleri 69 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Vaditepe Gölevleri projesi TEM Otoyolu'nun başında bulunuyor. Proje Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3 Köprü ve Kanal İstanbul'un güzergahına yakın mesafede,  Marmaray  ve metro hattının yanında yükseliyor.


Vaditepe Gölevleri projesinde  kapalı havuz, spor sahaları, mini golf, yürüyüş yolları, bay-bayan fitness salonu ve oyun alanları gibi sosyal seçenekler bulunuyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen proje  Kiptaş  imzası ile yükseliyor.


Vaditepe Gölevleri ödeme seçenekleri kapsamında  banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay banka faiz oranları ile vade yapılırken, firma bünyesinde 24 ay 0 faiz uygulanıyor. Proje 357 konut ve 52 ticari üniteden meydana geliyor. 


Vaditepe Gölevleri iletişim

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön