24 / 04 / 2024

Vadiyaka Cadde dükkan fiyatları!

Vadiyaka Cadde dükkan fiyatları!

Firma: Fuzul İnşaat

Proje: Vadi Yaka

Vadiyaka Cadde dükkan fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. Metro İstasyonuna 2 dakika yakınlıkta olan proje 300 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.



Fuzul İnşaat tarafından inşa edilen Vadiyaka Rezidans 361 tane daire ve 56 tane ticari üniteden oluşuyor. Proje 18 bin metrekarelik arsa üzerine yayılıyor. 


Vadiyaka Cadde dükkan fiyatları kat ve cephelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede anahtar teslimleri 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşecek. 


Konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Vadiyaka Residence İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. 


Dükkanları ihale ile satışa sunulacak Başakşehir Vadiyaka projesi 300 milyon lira yatırım bedeline sahip. Projede firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit uygulanıyor. 


Vadiyaka Cadde Başakşehir lokasyon olarak metro İstasyonuna 2 dakika, Botanik Parkı’na 5 dakika, Şehir Hastanesi'ne 1 dakika, Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakikalık mesafede yer alıyor.


Vadiyaka Cadde dükkan fiyatları 200 bin TL - 2 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 2 adet kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, kafeterya ve Türk Hamamı gibi sosyal alanların bulunduğu projede daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. 


Vadiyaka Cadde satış ofisi iletişim

Telefon numarası: 0212 488 48 04

Web: http://www.vadiyaka.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön