28 / 03 / 2024

Vaillant ecoTEC 5 tam yoğuşmalı kombi ürününü tanıttı!

Vaillant ecoTEC 5 tam yoğuşmalı kombi ürününü tanıttı!

Vaillant, 9 Şubat 2014 tarihinde Almanya’ daki ana merkezi Remscheid’da düzenlediği özel bir lansman toplantısıyla “yeni nesil ecoTEC 5 tam yoğuşmalı kombisini” iş ortaklarına tanıttı.



Sektöründe ilkleri başaran Vaillant’ın “Farkı açıyoruz” konseptinde gerçekleşen lansman toplantısında, Alman teknolojisiyle üretilen yeni nesil ecoTEC 5 tam yoğuşmalı kombinin özellikleri tanıtıldı. 


Değişen iklim şartları ve her geçen gün artan enerji maliyetleri düşünülerek tasarlanan yeni nesil ecoTEC 5 kombi, tam yoğuşmalı ve yüksek verimli teknolojisiyle kullanıcısına yakıt tasarrufu ve konforu bir arada sunuyor. Üstün Alman teknolojisiyle üretilen bu cihazlar aynı zamanda çevreyi de koruyor. 


Enerji maliyetlerini düşürmek için dizayn edilen ecoTEC 5, Vaillant’a özgü teknolojisi ile mekânın ısıtma yükünü kendisi algılayarak, otomatik kapasite ayarı yapıyor. 


ecoTEC 5 kombide bulunan kullanıcı dostu panel dizaynı ve kumanda paneline entegre edilebilen calorMATIC akıllı kontrol cihazları, mekanın ve kullanıcının ihtiyaçlarını algılayarak gerekli değişiklikleri yapıyor ve tasarrufa kendisi karar veriyor. Ürünün, Vaillant calorMATIC kontrol sisteminin dışında, akıllı cihazlar ile (smart phone, tablet pc vb)  kontrol edilebilen bir alt yapısı da bulunuyor. 


ecoTEC 5 bekleme konumunda sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip.  


e-Bus altyapısı sayesinde diğer tüm Vaillant cihazları ile interaktif iletişim kuran ecoTEC 5, bu özelliğiyle tek kontrol sistemi üzerinden güneş enerjisi, ısı pompası, mini kojenerasyon sistemlere entegre olabiliyor. 


Değişen kanun ve mevzuatlara uygun olarak tasarlanan yeni nesil ecoTEC 5 kombi gelecek için şimdiden hazır. 


7 farklı kapasite seçeneği ile pazara sunulacak olan ecoTEC 5,  geniş kapasite aralığı ile her mekâna uygun kapasite seçimi imkânı sunuyor.


Vaillant’ı Vaillant yapan uzun ömür ve dayanıklılık garantisinde olan ecoTEC 5, Avrupa Birliği’nde yürürlüğe girecek yeni direktiflere de şimdiden hazır. 


Gelecek için dizayn edilen ve şimdiden geleceğe hazır olan Alman teknolojisi yeni nesil ecoTEC 5 tam yoğuşmalı kombi, yoğuşmalıda son nokta…



Geri Dön