28 / 03 / 2024

Vakıf Varlık Kiralama 150 milyon lira kira sertifikası ihraç edecek!

Vakıf Varlık Kiralama 150 milyon lira kira sertifikası ihraç edecek!

Vakıf Varlık Kiralama 150 milyon TL tutarında ve azami 120 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan tertip ihraç belgesini yayınladı...



Vakıf Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) tertip ihraç belgesi hakkında açıklama yaptı.

Vakıf Varlık Kiralama tarafından yurt içinde, halka arz edilmeksizin tahsisli şekilde satışa sunulmak üzere, 150 milyon TL tutarında ve azami 120 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan tertip ihraç belgesi yayınlandı.

Vakıf Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması: 
Şirketimizin yurt içinde halka arz edilmeksizin tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 8.000.000.000.-TL (SekizMilyarTürkLirası) ihraç tavanı içinde farklı tertip, vade ve türlerde kira sertifikası ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na yaptığı başvuru, SPK'nın 07.02.2019 tarih ve 8/182 sayılı kararı ile onaylanmıştı. Bu ihraç tavanı kapsamında, Şirketimiz tarafından yurt içinde, halka arz edilmeksizin tahsisli şekilde satışa sunulmak üzere, 150.000.000.-TL (YüzelliMilyonTürkLirası) tutarında ve azami 120 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi ekte sunulmuştur.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.


Dosya için tıklayın


Geri Dön