28 / 03 / 2024

VakıfBank'tan geleneksel bayram kredisi!

VakıfBank'tan geleneksel bayram kredisi!

VakıfBank, Kurban Bayramı ve 2014 - 2015 eğitim dönemi öncesi nakit ihtiyacı olanlara yüzde 0,89'dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 50 bin liraya kadar kredi kullanma fırsatı sunuyor.



VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre, "Geleneksel Bayram Kredisi"yle nakit ihtiyacı olan müşterilerine yüzde 0,89'dan başlayan faiz oranlarıyla 500 liradan 50 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sağlıyor. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri bulunan kampanya kapsamında, 3 aydan 36 aya kadar değişen vadelerde geri ödeme fırsatı veriliyor.


Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyası başlatan VakıfBank, bu bayramda da kampanyaya yoğun ilgi ve talebin oluşmasını hedefliyor. Banka, Kurban Bayramı'nın yeni eğitim dönemine denk gelmesiyle sadece bayrama yönelik değil, okul ihtiyaçlarının da finansmanı için uygun şartlarda kredi imkanı sağlıyor. Başta emekliler, özel sektör ve kamu çalışanları olmak üzere tüm bireysel müşterilerin ihtiyaçlarını kefilsiz, formalitesiz hızlı bir şekilde karşılamak için çözümler sunuyor.


VakıfBank "Geleneksel Bayram Kredisi"yle ilgili detaylı bilgiler Banka şubelerinden ve "www.vakifbank.com.tr" internet adresinden öğrenilebiliyor.


AA




Geri Dön