24 / 04 / 2024

Vakıfbank'tan ikinci el taşıt kredisi! 48 aya varan vade seçenekleri!

Vakıfbank'tan ikinci el taşıt kredisi! 48 aya varan vade seçenekleri!

Vakıfbank, resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama gerçekleştirdi. Vakıfbank, ikinci el araç alım satımınızı güvenle yapabileceğinizi duyurdu. Üstelik 48 aya varan vade seçenekleriyle...



Vakıfbank, resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama gerçekleştirdi. Vakıfbank, ikinci el araç alım satımınızı güvenle yapabileceğinizi duyurdu. Vakıfbank'ın yaptığı açıkalama şu şekilde:

"2. El Taşıt Kredilerine getirdiğimiz ön rehin teminatı yöntemi ile araç alım satımı, hem alıcı hem satıcı için artık çok daha güvenli ve kolay. VakıfBank Mobil ve gass.vakifbank.com.tr üzerinden yapılacak başvuruyla; satış işleminden önce satıcının araç satış bedelinin garanti altına alındığı ve alıcının da taşıt kredisi kullanabildiği bu yeni sistemde, tescil işleminden sonra satış tutarı satıcının hesabına VakıfBank güvencesiyle aktarılır."

Vakıfbank tan ikinci el taşıt kredisi! 48 aya varan vade seçenekleri!

KAMPANYA DETAYLARI

Kredinizi;

  • Aylık eşit taksitli,
  • 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli,
  • 3 ayda bir taksitli,
  • Son taksit balon ödemeli,
  • Değişken taksitli olarak geri ödeme yapabilirsiniz.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön