20 / 04 / 2024

Vakıfbank'tan taşıt kredilerinde yeni kampanya! 3 ay ödemesiz!

Vakıfbank'tan taşıt kredilerinde yeni kampanya! 3 ay ödemesiz!

Vakıfbank, otomobil sahibi olmak isteyenlere özel kampanya düzenlediğini duyurdu. Banka, 3 ay ödemesiz ve 48 aya varan vade imkanı ile vatandaşın yanında olmayı başarıyor. Kampanyanın detayları haberimizde...



Vakıfbank tan taşıt kredilerinde yeni kampanya! 3 ay ödemesiz!

Özellikle küresel çapta yaşanan çip krizi ve dolar kurundaki hareketlilik otomotiv sektörünü yakından etkileri. Hal böyle olunca sıfır otomobil fiyatları da ciddi oranlarda yükseliş gösterirken, ikinci el otomobil pazarlarından bu durumdan payını aldı. Vakıfbank otomobil sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürdü.

Sıfır kilometre yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlere özel Vakıfbank bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Bu kampanya ile taşıt kredisi kullandığınız takdirde 48 aya varan vade ile 3 ay sonra ödeme imkanından yaralanabiliyorsunuz. Son zamanlarda beklenen taşıt kredilerine yeni gelen düzenleme ile otomobil sahibi olmak isteyenler bankaların duyurdukları kampanyaları yakından takip etmeye başladılar.

Vakıfbank tan taşıt kredilerinde yeni kampanya! 3 ay ödemesiz!

2022 senesinde araba kredisi almayı düşünenler bütçelerine katkıda bulunmak için düşük faizli kredi veren bankaları araştırmaya başladılar. Vakıfbank otomobil sahibi olmak isteyenlere özel bir kampanya başlattığını resmen açıkladı. Duyurduğu kampanya ile taşıt kredisinde vade sayısı, faiz oranı ve toplam tutar ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Vakıfbank, diğer bankalara karşı en düşük faiz oranını vererek vatandaşın yanında olduğunu remen kanıtladı.

Otomobil satın almak isteyen vatandaşlar, taşıt kredilerinin yüksek faiz oranlarından endişe duyuyorlar. Tüketiciler rahatlamak için devlet bankalarından taşıt kredilerine ilişkin hamle bekliyor. Vakıfbankası'nın duyurmuş olduğu kampanyada taşıt kredisinden yararlanmak isteyen müşterilerine 3 ay sonra ödeme seçeneği sunuyor. Nihai değeri 120 bin Türk Lirası veya daha az olan bir otomobilin yüzde 70'ine kadar kredi kullandırılabilir. 48 ay vadeli 50 bin Türk Lirası değerinde araba kredisi için faiz oranı yüzde 1.59 ve kredinin taksit tutarı ise 1.599,13 Türk Lirası olarak belirlendi.

Vakıfbank tan taşıt kredilerinde yeni kampanya! 3 ay ödemesiz!

Vakıfbank'tan vatandaşa müjdeli haber geldi

Vakıfbank düzenlediği kampanyasında 50 bin Türk Lirası nakit para vereceğini açıkladı. Müşteriye 3 ay ödemesiz ve 48 aya varan vade imkanı ile taşıt kredisinden yararlanabilecekler. Vakıfbank taşıt kredisini geri ödeme seçenekleri olarak size, üç ayda bir taksit, aylık eşit taksit, 3 ay geri ödemesiz aylık eşit taksit, değişken taksit ve son taksit balon ödemeli seçenekleri sunuyor. 

Nihai değeri 400.000  Türk Lirası ve altında olan taşıtlarda değerin azami  yüzde 70’ine kadar,
Nihai değeri 400.001 Türk Lirası ile 800.000 Türk Lirası  arasında olan taşıtlarda yüzde 50’sine kadar,
Nihai değeri 800.001  Türk Lirası ile 1.200.000  Türk Lirası arasında olan taşıtlarda yüzde 30’una kadar,
Nihai değeri 1.200.001  Türk Lirası ile 2.000.000  Türk Lirası  arasında olan taşıtlarda değerin yüzde 20’sine kadar kredi imkanından yararlanabiliyor.

İkinci el otomotiv piyasası el frenini çekti! Detaylar haberimizde...

BDDK’nın açıklanmasına göre otomotiv pazarı yeniden canlanıyor!

Türkiye otomotiv sektörü hedefini büyüttü! 30 milyar dolarlık ihracat!

İkinci el ve sıfır otomobil piyasası canlanıyor! Kredi ve vade sayısı yükseltiliyor!


Geri Dön