25 / 04 / 2024

Valle Lacus Büyükçekmece satılık villa!

Valle Lacus Büyükçekmece satılık villa!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Valle Lacus

Valle Lacus Büyükçekmece satılık villa kapsamında 44 adet villa yer alıyor. İstanbul Büyükçekmece 'de inşa edilen Valle Lacus Büyükçekmece projesindeki villalar 710 metrekare olarak tasarlandı...



İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen  Valle Lacus  Büyükçekmece projesi  KLK İnşaat  imzasıyla yükseliyor. Valle Lacus Büyükçekmece satılık villa bilgileri haberimizde bulunuyor.


KLK İnşaat Valle Lacus projesi dahilinde kapalı ve açık yüzme havuzu, Türk Hamamı, squash, tenis, basketbol sahaları, çocuk bahçesi ve cafe gibi olanaklar bulunuyor. Valle Lacus Büyükçekmece fiyat listesi 1.3 milyon dolardan başlıyor.


60 bin metrekare alan üzerinde yükselen projedeki villalar 2 büyük salon ve 8 oda olarak tasarlandı. Valle Lacus vaziyet planı kapsamında 72 metrekare yüzme havuzu bulunuyor.


Valle Lacus Büyükçekmece satılık villa dahilinde 44 adet villa yer alıyor. Valle Lacus villaları 710 metrekare olarak tasarlandı.


Valle Lacus Büyükçekmece satılık villa!

Valle Lacus Büyükçekmece satılık villa fiyatları 1.3 milyon dolardan başlayacak.


Valle Lacus Büyükçekmece teslimlerinin 2 yıl sonra yapılması planlanıyor.  Büyükçekmece Valle Lacus ödeme planı ve proje hakkındaki detaylar için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Valle Lacus Büyükçekmece iletişim:

Telefon: 0212 283 09 43

Web Adresi: www.vallelacus.com.tr

Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön