19 / 03 / 2024

Valle Lacus konut fiyatları!

Valle Lacus konut fiyatları!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Valle Lacus

Valle Lacus konut fiyatları kapsamında daireler 1 milyon 300 bin dolardan başlıyor. 2 yıl sonra teslimleri gerçekleşecek olan Büyükçekmece Valle Lacus Evlerinde yüzde 25 peşinat vererek konut sahibi olunabiliyor...



İstanbul Büyükçekmece hayata geçirilen  Valle Lacus  projesi  KLK İnşaat  tarafından yükseliyor. Toplamda 8 konut tipinin yer aldığı Valle Lacus Büyükçekmece Evlerinde konutların teslimleri 2 yıl sonra gerçekleşecek. Valle Lacus konut fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Valle Lacus Büyükçekmece Konutlarının içerisinde buhar odaları, mini sinema salonu, fitness center ve yüzme havuzu gibi sosyal alanlarda bulunuyor. 60 bin metrekare arsa alanına sahip olan Valle Lacus Evlerinde konutların satış süreci devam ediyor.


Valle Lacus konut fiyatları bilgisinden önce projenin ödeme planından bahsedelim. Büyükçekmece Valle Lacus ödeme koşulları kapsamında projeden konut sahibi olmak isteyenler tutarın yüzde 25'ini peşin olarak ödüyor, kalan tutarı ise banka kredisi kullanarak taksitlendirilebiliyor.


Büyükçekmece Valle Lacus konut fiyatları listesine göre projede yer alan daireler minimum 1 milyon 300 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. KLK İnşaat Valle Lacus Büyükçekmece Evlerinde konutların büyüklükleri 672 metrekare olarak tasarlandı.


Toplamda 44 villadan meydana gelen Valle Lacus projesinin içinde her daireye özel 72 metrekare büyüklüğünde havuz bulunuyor. Valle Lacus satış ofisi ile 0212 283 09 43 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Valle Lacus Büyükçekmece nerede?

Büyükçekmece Valle Lacus adres: 19 Mayıs Mahallesi Çalıkuşu Sokak No:3 Büyükçekmece İstanbul


Büyükçekmece Valle Lacus iletişim:

Telefon: 0212 283 09 43

Web Adresi: www.vallelacus.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön